Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου: Μας πήραν με τις πέτρες!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡ-Ο Ή ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΡ-ΙΖΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ;

Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό είναι η πρόβλεψή του και η δικαίωσή του σε ό,τι λέει. Άπειρα τα παραδείγματα, αλλά γιατί να τρέχουμε πίσω;

Πάμε απευθείας στα σημερινά. Στην Σύρο  που είχε πάει είχαμε πετροπόλεμο διαδηλωτών με τα ΜΑΤ, 50 μέτρα από εκεί που μιλούσε ο Γ. Παπανδρέου.

Οι αστυνομικοί έριξαν...
 δακρυγόνα όταν θεώρησαν πως οι φοιτητές πλησίασαν πολύ στο χώρο που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός  και έπεσαν νεράντζια, καρέκλες και "δεν έλειψαν οι πέτρες"  από την άλλη πλευρά, όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Τι είχε πει πριν λίγο καιρό ο πρωθυπουργός; "Θα μας πάρουν με τις πέτρες! ". Πόσο σύντομα δικαιώθηκε! Χαμός από πέτρες. Μέχρι πέτρες από τα νεφρά πετούσαν οι διαδηλωτές, που άρχισε εντυπωσιακά την περιοδεία του στην Ελλάδα. Θέλει να επισκεφθεί 12 περιφερειακές πρωτεύουσες, για να μη λένε ότι τα ταξιδεύει μόνο στο εξωτερικό.

Βέβαια ο ίδιος έκανε κανονικά την ομιλία του, και έκανε δηλώσεις για τα γεγονότα, μόνο στο - ποιο άλλο- το Πάμε Λουκέτο. Και ήταν λακωνικός και σαφής: "Μας πήραν με τις πέτρες!". Μπράβο του!

Τώρα όμως έχουμε δύο μεγάλα θέματα. Τι θα δείξει το βράδι από αυτά που έγιναν στη Σύρο η ΕΡΤ. Αν το δείξει χωρίς ήχο, φαίνονται οι εικόνες. Αν το δείξει χωρίς εικόνα, ακούγονται οι αποδοκιμασίες. Αν δεν το δείξει καθόλου, θα τους πάρουν με τις πέτρες στην ΕΡΤ.Αν το δείξει όπως στο μεσημβρινό δελτίο που έλεγε ότι υπήρξε " πετροβολισμός μεταξύ ομάδων μαθητών και φοιτητών" ζήτω που καήκαμε.

Το δεύτερο θέμα, είναι ποιοι έριξαν τις πέτρες. Λέγεται ότι είναι από τη ΣΥΡ- Ο. Υπάρχει όμως και η σοβαρή υποψία, ότι είναι από το ΣΥΡ- ΙΖΑ.

Θάπρεπε να τα περιμένει ο πρωθυπουργός. Η Ερμούπολη έχει γίνει Ερημούπολη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Πεδίο μάχης η κεντρική Πλατεία της Ερμούπολης - Πετροπόλεμος 50 μέτρα από εκεί όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=69722&catid=9

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιατί είναι Βούδας ο Καραμανλής και Μαοϊστής ο Πάγκαλος
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HFpzDswS

Οι αγανακτισμένοι πολιτικοί

http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HJ3iBacX