Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Δύο διαφορετικές κριτικές για τον ίδιο αγώνα Μάλτας - Ελλάδας

Το γκολ του Τοροσίδη στο 94'  στη Μάλτα, που μας έδωσε τη νίκη , είχε εκτός από τους τρεις βαθμούς και ένα άλλο αποτέλεσμα. Το Πάμε Λουκέτο είχε κιόλας ετοιμάσει  την κριτική του για το αποτέλεσμα, που ήταν 0-0 και δεν έδειχνε να ξεκολλάει με τίποτα.

Το γκολ της Εθνικής όμως έφερε τα πάνω κάτω. Και έτσι υποχρεωθήκαμε  , σχεδόν τρομοκρατημένοι, αφού παραλίγο να την είχαμε δημοσιεύσει,  να αλλάξουμε την κριτική μας.  Δεν την διαγράψαμε όμως. Την κρατήσαμε στον υπολογιστή και τη δημοσιεύουμε, μαζί με τη νέα κριτική , που προέκυψε με το γκολ στο 94'.

Διαβάστε και τις δύο κριτικές του Πάμε Λουκέτο για το Μάλτα - Ελλάδα:

 ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0-0 ΣΤΟ 94'

1. Mας έφταιγε ο κακός αγωνιστικός χώρος και το σκληρό τερέν.  Παλιότερα είχε τσιμέντο αντί χόρτο, αλλά νικούσαμε στη Βαλέτα, κύριοι.



2. Ο πάγκος που κάθονταν η ομάδα , ήταν κυριολεκτικά ένας ξύλινος πάγκος. Μας επηρέασε. Επηρέασε και τον Σάντος, που ναι μεν δεν καθόταν στον πάγκο να κοιμηθεί, όπως μας έδειχναν οι κάμερες, αλλά κοιμόταν όρθιος.

3. Τι περιμέναμε με Καραγκούνη - Κατσουράνη- Λυμπερόπουλο στο κέντρο;Το 2012 που θα γίνουν οι τελικοί, θα έχουν σταματήσει και οι τρεις  Ο  Φύσσας   γιατί δεν έπαιξε;

4.  Ο Πρίττας δεν σας κάνει κύριε Σάντος; Ο Φωτάκης, δεν σας λέει τίποτα; Κάποιον Μάκο, δεν τον έχετε δει ποτέ;

5. Στον σκληρό πάγκο Μήτρογλου, Κονέ και Φέτφα; Πότε θα παίξουν; Πάτε στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος να δείτε καθόλου μπάλα. κύριε καρπουζά, απο το Εστορίλ; Ο Ρεχάγκελ πίσω.

6. Έτσι όπως παίζαμε, δεν βάζαμε γκολ ούτε σε 900 λεπτά συν τις καθυστερήσεις.

7. Γι αυτό τον πλακωμό Καραγκούνη- Τοροσίδη στο ημίχρονο, δεν  θα μας μιλήσει κάποιος;;;


ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ  1-0 ΣΤΟ 94'

1.  Νικήσαμε όχι μόνο τη Μάλτα, αλλά και τον κακό αγνωιστικό χώρο, που ήταν πιο κακός και από το περίφημο τσιμέντο που παίζαμε πριν από 10αετίες στη Βαλέτα.

2. Είναι αλήθεια! ΟΙ Μαλτέζοι είχαν ένα ξύλινο πάγκο για τους αναπληρωματικούς, που όμως το ξεπέρασαν και όταν μπήκαν μέσα πετούσαν.

3. Μέτρησε η εμπειρία. Δίκαια ο Καραγκούνης  δεν έβγαινε με τίποτα. Το απέδειξε στο 94' με το καλοχτυπημένο φάουλ, ποιυ ξεκίνησε το γκολ τις μεγάλης νίκης.

4. Ξέρει τι κάνει ο Σάντος. Υπάρχουν πίσω παίκτες σαν τον Πρίττα, τον Φωτάκη και τον Μάκο, που πρέπει όμως σταδιακά να μπουν στην Εθνική μας.

5. Σοφή η κίνηση του Πορτογάλου, που έδωσε ρέστα και χθες, που κράτησε στον πάγκαοι Μήτρογλου, Κονέ και Φέτφα και όταν χρειάστηκε τους έριξε στη μάχη. Κινήσεις ματ , να τις πιεις με κόκκινο πορτογαλικό κρασί. Συμμαζεύτηκαν οι νοσταλγοί του Ρεχάγκελ.

6. Δικαιώθηκε ο Σάντος με την τακτική του. Ηταν καθαρά θέμα χρόνου να μπει γκολ ακόμα και στο 94' και με 10 παίκτες.

7. Συγκινητική η στιγμή όταν Καραγκούνης, Κατσουράνης και ο σκόρερ Τοροσίδης, έπεσαν κάτω αγκαλιασμένοι και έγιναν ένα κουβάρι. Ελλάς το μεγαλείο σου!