Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Όποιον πάρει ο Χάροντ'ς από Έλληνες στο Λονδίνο!


Έλληνες καθοδήγησαν τα φοβερά επεισόδια στο Λονδίνο! Γίνονται πολλές συγκρίσεις για το τι έγινε στο Λονδίνο από 500.000 διαδηλωτές που βγήκαν  στους δρόμους για τη λιτότητα  και τι κάνουμε εμείς σαν Έλληνες.  Οι συγκρίσεις μας αδικούν κατάφωρα ως πολίτες της κρίσης. Δεν ισχύουν καθόλου αυτά που λένε, ότι καθόμαστε στον καναπέ και δεν ξεκουνιόμαστε και ότι πετάμε κάνα γιοαυρτάκι μόνο όταν ξεβολευόμαστε .

Το Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει σήμερα ότι Έλληνες ήταν οι ...
πρωταγωνιστές της μεγάλης διαδήλωσης του Λονδίνου , της μεγαλύτερης των τελευταίων δεκαετιών, όπως αποκαλείται. Και δεν είναι οι Έλληνες αυτοί , μέλη του ΠΑΜΕ Λονδίνου  και του ΣΥΡΙΖΑ 'Οξφορντ στρήτ γιατί θα πήγαιναν άπατες οι συγκεντρώσεις. Και δεν είναι επίσης  λίγοι οι Έλληνες αυτοί που τάκαναν ρημαδιό  στους κεντρικούς δρόμους και τα  μεγάλα πολυκαταστήματα και τις προχωρημένες μπουτίκ.

Αντίθετα ήταν ορδές Ελλήνων που  έφτασαν λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου στη βρετανική πρωτεύουσα για ψώνια , γιατί αυτή η συνήθεια δεν σταμάτησε ποτέ.  Όλα τα χρήματα που φεύγουν από τις τράπεζές μας, εκεί πηγαίνουν και η κυβέρνηση ψάχνει λάθος και σε αυτό το θέμα.

Την Παρασκευή ήταν χιλιάδες οι Έλληνες που  έκαναν " ζημιά΅ σε όλα τα μαγαζιά , αφού  όρμησαν και κατέβασαν κάτω όλα τα μοντελάκια αφήνοντας άδεια τα ράφια και τις βιτρίνες.

Και την άλλη μέρα,  αφού είχαν ξενοιάσει από τα ψώνια, μπήκαν πρώτοι στις πορείες και τις διαδηλώσεις και έκαναν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά, πραγματική αυτή. Καταλαβαίναμε ότι ήταν Έλληνες , αρχικά γιατί φορούσαν κουκούλες. ¨Ο, τι κουκούλες είχαν τις πήραν μαζί τους στο Λονδίνο. Πίσω από κάθε κουκούλα, υπήρχε ένας Έλληνας.

Καταλαβαίναμε επίσης την χώρα προέλευσης,  γιατί χτυπούσαν μόνο τα επώνυμα  μαγαζιά και πολυκατασ΄τηματα,  Κάλβιν Κλάιν, Αρμάνι,  Τοπσόπ,  Μπλάκμπερι , Σέλφριτζις Χάροντ'ς και όποιον πάρει ο  Χάροντ'ς από τους αφηνιασμένους Έλληνες.

ΑΛΛΑ  ΘΕΜΑΤΑ

Tο ποδήλατο του Τρύφωνα Σαμαρά χόρευε καλύτερα


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/t.html#more

Διαδήλωση στα Προπύλαια απόψε για την έλλειψη των νέων iPad 2
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/ipad-2.html#axzz1HhebLQw0

Σκάσε και συγχωνεύσου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8382.html#more

Η αγγελία πώλησης 700.000 κατοικιών από την Ελλάδα
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/700000.html#more