Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

"Όπου ακούς πολλά φρουτάκια, κράτα και μικρό καλάθι"

Όπου ακούς πολλά φρουτάκια  κράτα  και μικρό καλάθι, είπε  η  Β. Παπανδρέου, που έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη Ρομπέν των Τσοχών . Tης ανταπάντησε  ο κ. Παπακωνσταντίνου " Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα θα φάει και τα συκόφυλλα "  στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ με το φρουτονομοσχέδιο .

Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ πάει...
ξυπόλητο στα αγγούρια στο νομοσχέδιο για τα φρουτάκια. Οι  βουλευτές που συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου  την απόσυρση του νομοσχεδίου . Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η δήλωση "Αν είχαμε εφημερίδες, θα έπεφτε η κυβέρνηση" , που έκανε μη κατονομαζόμενος βουλευτής και τόνισε για τον υπουργό " Που πας κύριε Παπακωνσταντίνου ξυπόλητος στα αγγούρια;".


O υπουργός Οικονομικών ανταπάντησε " πίσω έχει αχλάδα και η Ελλάδα την ουρά" και επανέλαβε ότι η φιλοσοφία του είναι "μάζευε κι ας είν'  και ρώγες". Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η δήλωσή του μετέπειτα ότι " άρχισε η ανάκαμψη" , με αποτέλεσμα να φάει λεμονόκουπες.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, δεν πτοήθηκε  από τις σφοδρές αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και  κάλεσε τον ελληνικό λαό να τρώει φρουτάκια, γιατί κάνουν καλό στην ελληνική οικονομία, ενώ ρωτάει όλους τους υπουργούς που βγαίνουν στο δρόμο "εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα; ".


Σφοδρή ήταν η απάντηση της κ. Βάσως Παπανδρέου, που τόνισε για τον κύριο Παπακωνσταντίνου, " Πλέουν τα μήλα στο νερό πλέουν και οι καβαλίνες"  και η τακτική του είναι "πέσε μήλο να σε φάω" και με την  ιστορία με τα φρουτάκια , την  πάτησε την πεπονόφλουδα.


Κατέληξε δε η Βάσω,  ότι στον ανασχηματισμό που έρχεται,  ο Παπακωνσταντίνου θα δει τα ραδίκια ανάποδα. Όπου ακούς πολλά φρουτάκια  κράτα  και μικρό καλάθι, κατέληξε η κ. Παπανδρέου, που έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη Ρομπέν των Τσοχών.


" Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα θα φάει και τα συκόφυλλα " ανταπάντησε σιβυλλικά ο κ. Παπακωνσταντίνου, που μίλησε και για "χαλασμένα φρούτα" στο ΠΑΣΟΚ, που σύντομα θα είναι εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και εκτός τελάρου.


Η υπόθεση με τα φρουτάκια για το ΠΑΣΟΚ πάει να εξελιχθεί σε "φράουλες και αίμα" και πολλοί  λένε ότι στις εκλογές θα καταλάβει το κυβερνών κόμμα  τι εστί βερύκοκο.

Άλλοι λένε ότι η υπόθεση έχει γίνει  ρουλέτα για το ΠΑΣΟΚ και  ο γκρουπιέρης της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνει κάτι  , γιατί η μπίλια θα κάτσει στο ζερό για το ΠΑΣΟΚ.


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ένα τηλεφώνημα στο Αιγινήτειο για εισαγωγή
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_484.html#axzz1JC9O4Uw7

"Βλέποντας και κανό". Το νέο δόγμα του πρωθυπουργού

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_4238.html#more


Νάτη, η πράσινη ανάπτυξη! (Οι πράσινες τσόχες και τα πράσινα φρουτάκια!)


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_1227.html#more