Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η Ρούλα έβαλε τα ρούχα της αλλιώς...

Περισσότερο  ενδιαφέρον και από τις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, έχει η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια , με τις κόντρες Κορομηλά - Διαμαντάκου.


Τα κυριότερα σημεία της τηλεκριτικής  της κ. Διαμαντάκου για την κυρία Κορομηλά , στα ΝΕΑ, με τίτλο " Ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ".

" . Τα μηνύματα τα πήραν στο Greek Idol . To κυριότερο ήταν πως...
  αν έχουν οτόχο να προσελκύσουν πιο νεανικό κοινό, ούτε τα προσκυνήματα στην παρουσιάστρια θα τους  το φέρουν ούτε η υποχρεωτική αποθέωση της  αειθαλούς ομορφιάς  της  ούτε κανενός είδους ενδυματολογικοί καρναβαλισμοί. Άλλωστε ποσώς ενδιαφέρονται τα νιάτα για το πως  είναι ντυμένη μια παλιά δόξα της τηλεόρασης, απλώς  αν εκείνη το παρακάνει, μόνη της  θυματοποιείται. Αυτά για την απειλή που εξαπέλυσε τις προάλλες από τη ραδιοφωνική της εκπομπή η Κορομηλά, ότι δηλαδή μπορεί και να φορέσει το βρακί της ανάποδα , για να κάνει τα μούτρα υπέρβαρων τηλεκριτικών κιμά. Γελοιότητες. Όπως  και το κοντινό πλάνο στους υποτιθέμενους κορομηλαίικους φαν με τα μακό που είχαν στάμπα με φωτογραφία της, ευτυχώς φευγαλέο, καθώς φάνηκε ότι αυτή τη φορά η σκηνοθετική επιλογή ήταν μια εικόνα ισορροπίας  ανάμεσα στα επιμέρους στοιχεία του σόου.

... Αλλά η τηλεόραση και δη τα εν λόγω τάλεντ σόου δεν έχει σχέση με τη μουσική δημιουργία που συμβαίνει σε άλλους χώρουε, με άλλους τρόπους. Άλλωστε μεταξύ των επιλεγέντων ήταν και το ακατέργαστο ταλέντο της γραμματέως χωρίς μουσική παιδεία. Και τι έκπληξη! Ήταν η μόνη για την οποίο ξέφυγε από κριτή σεξιστικό σχόλιο για ανατομική τηε λεπτομέρεια, θυμίζοντάς  μας τη γηπεδική, υποτιμητική συμπεριφορά πρός την μπιγκμπραδερίτισα  Νάρα, θλιβερό απομεινάρι ενός  κόσμου που δεν τιμά τα νιάτα προς τα οποία επιθυμεί να απευθυνθεί το Greek Idol .

..  Δυστυχώς, η τηλεόραση του είδους παραμένει μια κρεατομηχανή, με τις  ελπίδες  ταλαντούχων νέων .. Απαιτεί όμως και από τους παλαιότερους παρουσοιάστρια και κριτές,  να ξεχάσουν την αυταρέσκεια , γελοία πλέον σε μια χώρα που καταρρέει και να βρουν χιούμορ, άνεση και σύγχρονο λόγο, να υπηρετήσουν ένα ευχάριστο τηλεοπτικό θέαμα, όπου επίκεντρο θα είναι οι διαγωνιζόμενοι, θα δούμε αν θα το καταφέρουν. Έτσι κι αλλιώς, ουδείς νικητής από ανάλογο τάλεντ σόου έχει κάνει καριέρα. Η Βαλάντω τηε περσινής σεζόν βρέθηκε να διαγωνίζεται για τη Γιουροβίζιον, ό,τι ακριβώς είχε πράξει και πριν από τη συμμετοχή της  στο Greek Idol . Όλοι χρειάζεται να αντιμετωπίσουν μια σκληρή πραγματικότητα έξω από το θερμοκήπιο τηε σκηνοθετημένης τηλεοπτικής αποθέωσης."

Απογοητευτήκαμε αυτή τη φορά απο τη Διαμαντάκου. Το Πάμε Λουκέτο, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, ήταν πιο αιχμηρό! Πάει χάλασε κι αυτή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πόπη Διαμαντάκου: «Αρχιπανηγυρτζού και αρχιξεκατινιάστρα η Ρούλα Κορομηλά ! »

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_5630.html#more

Π. Κωστόπουλος: "Και ωραίο κωλ..άκι!"
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_6826.html#axzz1Jikz71yk