Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το δώρο της ΕΣΗΕΑ στις κυριακάτικες εφημερίδες

Πωλήσεις ρεκόρ θα κάνουν οι κυριακάτικες που κυκλοφόρησαν από την Πέμπτη. Θα ξεπουλήσουν όλες, τέσσερις μέρες στα περίπτερα και στα άλλα σημεία πώλησης.. Θα κάνουν όλες ρεκόρ όλων των εποχών, γι αυτό τύπωσαν αβέρτα.

Τελικά μεγάλο δώρο κάνει η ΕΣΗΕΑ, στις κυριακάτικες εφημερίδες, με την απεργία των δημοσιογράφων .  Φυσικά,  οι εκδότες, γι αυτό λέγονται εκδότες.  Όλες οι κυριακάτικες βαφτίστηκαν πεμπτιάτικες, όπως την άλλη φορά παρασκευάτικες και το δώρο τους από την ΕΣΗΕΑ είναι ότι θα κυκλοφορήσουν τέσσερις μέρες , αντί για μία, και θάχουν...
σίγουρα αυξημένες πωλήσεις. Φυσικά δεν υπολογίζουν καθόλου το περιεχόμενό τους , αλλά ντιβιντί και σιντί, που οι περισσότεροι διαφημίζουν, μέσα από τα κανάλια τους ή τα φιλικά κανάλια τους.Ακόμα θα κερδίσουν γιατί δεν θα πληρώσουν οι περισσότερες τους συντάκτες, για το τεύχος αυτό, επειδή... απεργούν!

Οι εκδότες των κυριακάτικων εφημερίδων κλαίγονται τάχα μου με την απεργία, αλλά πανηγυρίζουν κρυφά στα γραφεία τους, αφού θα κάνουν τρελά νούμερα τόσες μέρες στα περίπτερα που δεν θα μείνει ούτε φύλλο να βάλουν στο αρχείο τους. Και εύχονται την επόμενη φορά η απεργία να είναι πενθήμερη , για να κυκλοφορήσουν την Τρίτη και μετά Δευτέρα. Και αν  γίνει 7ήμερη η απεργία θα να κυκλοφορήσουν την ίδια  Κυριακή, δύο διαφορετικά φύλλα.
ΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΤο δώρο της ΕΣΗΕΑ στις κυριακάτικες εφημερίδες
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_3217.html#axzz1InbGktc1

Σε λίγες μέρες το pamelouketo.gr
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/pamelouketogr.html#axzz1InYEQXCh

Λουκέτο για 4 μέρες το "Πάμε Λουκέτο"
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/4.html#axzz1InYEQXCh

Έρχεται το  ofsaint.gr
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/ofsaintgr.html#more

Μήνυμα του πρωθυπουργού για την απεργία των δημοσιογράφων
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_4914.html#axzz1Inct0atZ