Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες στο φράχτη του Έβρου

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες  που θα μένουν οι παράνομοι  μετανάστες στο φράχτη του Έβρου.Τα έργα του φράχτη δεν έχουν αρχίσει, αλλά είναι έτοιμα τα σχέδια, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ. 

Η ονομασία του συμπλέγματος κατοικιών  θα είναι "Πρότυπο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών'', θα στοιχίσει 1 εκ ευρώ  και  θα έχει όλα τα κομφόρ.


Παρακάτω διαβάζετε  το ρεπορτάζ και το Πάμε Λουκέτο,  έχει  τις  δικές του φωτογραφίες για κάθε θέμα. Απολαύστε παρακαλώ:

Θα κατασκευαστούν περίπου 45 οικίσκοι που θα έχουν 5 διαμερίσματα των 2 ατόμων.


Τα σαλόνια θα είναι αντίστοιχα της  εξωτερικής αισθητικής των σπιτιών και κυριαρχούν σε αυτό οι  σύγχρονες μεταναστευτικές τάσεις.Κυριαρχεί το media room, για ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις.


Λόγω κοσμοσυρροής, όπως αναμένεται, θα υπάρχουν καλοβαλμένες κουκέτες των δύο ατόμων, ενώ γίνεται προσπάθεια να υπάρχουν και ανάλογες κουκέτες στα πλοιάρια με τα οποία θα προσεγγίζουν το φράχτη οι μετανάστες .

Κάθε μετανάστης που θα φθάνει θα παίρνει ένα σετ ξυριστικών για να μην εμφανίζεται αξύριστος στα δελτία των 8Φυσικά κάθε παράνομη μετανάστρια θα παίρνει ένα σετ καλλυντικών. Αν παίρνει ξυριστικών θα απελαύνεται
    Θα προσφέρεται διατροφή 3 γευμάτων με ειδικό διαιτολόγιο και ανάλογα το θρήσευμα.  Για χριστιανούς  απαραίτητο δυο φορές την εβδομάδα αστακομακαρονάδα 

Για μουσουλμάνους βέβαια απαραίτητο σχεδόν κάθε μέρα το ατζέμ πιλάφ


Θερμαντικά σε κάθε μέρος  θα ζεσταίνουν το κοκαλάκι των μεταναστών


Ηλεκτροφόρα καλώδια με μοντέρνο ντιζάιν θα είναι σε κάθε έξοδο  και παράθυρο των πολυτελών διαμερισμάτωνΠληροφορίες, κρατήσεις,  Χρ. Παπουτσής