Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αισχροκέρδεια με τις ξαπλώστρες στην παραλία της Ομόνοιας

Αισχροκερδούσαν με τις ξαπλώστρες και πουλούσαν σε εξωφρενικές τιμές το νερό σήμερα στην παραλία της Ομόνοιας.

 Καταπληκτική  ήταν η ιδέα να γίνει πλαζ στην Ομόνοια και η  απόδειξη ότι βούλιαξε από τον κόσμο. Όμως και πάλι αποδείχτηκε, ότι υπάρχουν αυτοί που κερδοσκοπούν ακόμα και στις πιο πρωτοποριακές ιδέες.

Από το πρωί η κεντρική πλατεία  έχει γίνει πλαζ στα πλαίσια της κίνησης " Κάντ' το στην Ομόνοια" με  ξαπλώστρες, ομπρέλες, άμμο κλπ, αλλά πάντα υπάρχουν οι έξυπνοι και οι κερδοσκόποι που χαλάνε τέτοιες ωραίες προσπάθειες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα :

Κάποιοι αισχροκερδούν με τις ξαπλώστρες. Ωραία, ήρθες στην παραλία, αλλά που θα καθίσεις; Βρίσκονται οι επιτήδειοι που είχαν πιάσει από το πρωί δύο και τρεις ξαπλώστρες και σου τις χρεώνουν όσο θέλουν. Αναφέρθηκε ότι νοικιάστηκε ξαπλώστρα προς  20 ευρώ , πιο ακριβά δηλαδή και από την Ψαρού.

Μιας και μιλήσαμε για Ψαρού  και Μύκονο, διάφοροι επώνυμοι που αντιλήφθηκαν την επιτυχία που έχει το event , σκοτώνονται για το ποιος θα κλείσει ξαπλώστρα και βέβαια ομπρέλα για αύριο στην Ομόνοια.. Η κεντρικότερη θέση, απέναντι ακριβώς από εκεί που ήταν παλιά ο Μπακάκος, χτυπήθηκε με 1000 ευρώ από σελέμπριτις .

Η "Μυκονοποίηση" της Ομόνοιας είχε και άλλα αποτελέσματα. Όργιο αισχροκέρδειας στις τιμές. Το μπουκαλάκι νερό πωλείται από 0,50 στα 3, 50 ευρώ, ενώ ένα σάντουιτς από ταχυφαγείο  της Αιόλου, έφτασε τα 15  από 2, 80 ευρώ.

Ακόμα και οι διοργανωτές είδαν την επιτυχία και θέλησαν μετά να κόβουν εισιτήριο οι λουόμενοι . Διαμαρτυρήθηκαν ομάδες του Σύριζα και του "Δεν πληρώνω" που ξήλωσαν  σε χρόνο ρεκόρ τα  συρματοπλέγματα , τα οποία είχαν επίσης στηθεί σε χρόνο ρεκόρ.

Η φυλή μας όμως δεν ξεχνάει τα άσχημά της. Φεύγοντας οι λουόμενοι άφησαν πίσω τους τόνους από σκουπίδια ιδιαίτερα καρπουζόφλουδες και πεπονόφλουδες.

Την άλλη βδομάδα το πρόγραμμα " Καν'το στην Ομόνοια " θα συνεχιστεί  με την θεματική " παραλία, κουβαδάκι, κάστρο, αλλοδαπός΅-. Αυτή τη φορά το θέμα θα ονομάζεται "Τροπική Παραλία " αφού η Ομόνοια θα  θυμίζει τροπικές παραλίες της Αφρικής.Χ άι έκπληξη, ότι το υπαλληλικό  προσωπικό της πλαζ  με τα καταγάλανα νερά θα είναι όλοι έγχρωμοι από τους γύρω δρόμους

 Να πούμε  κλείνοντας, ότι για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε, ότι παρότι θαλασσινός λαός , δεν ξέρουμε μπάνιο. Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν , παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε θάλασσα,  παρά μόνο άμμος.


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι λέξεις που καταλαβαίνουμε ότι έρχονται νέα μέτρα
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_8359.html#more

Τι είναι ο φόρος στα αναψυκτικά

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_05.html#axzz1IXdUIFDP