Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γεώρκας Παπανδρέου!

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τη νίκη- πρόκριση του Λούκας στον τελικό της Γιουροβίζιον έχει ως εξής:

"Γιουροβιζιονίδες και Γιουριβιζιονέλληνες.

Βρισκόμαστε στo πρόθυρo μιας μοναδικής επιτυχίας της κυβέρνησής μας. Είμαστε μια ανάσα από το μεγαλύτερο θρίαμβο κυβέρνησης στον τόπο. Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού μπασκετικού Παναθηναϊκού με τη  συγκλονιστική εμφάνιση του Λούκας Γεώρκα πιστεύω ότι είμαστε ένα βήμα από την κατάκτηση του νταμπλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Γιουροβίζιον ό,τι και να λέγεται είναι στο...


DNA και το ΔΝΤ του Έλληνα.Την  κρίσιμη ώρα κλείνεται στο σπίτι για να δει όλες τις συμμετοχές να παθιαστεί, να ενθουσιαστεί και τάχα μου να λοιδωρήσει και να απαξιώσει το εθνικό προϊόν μας .και την εθνική μας διοργάνωση και αποχαύνωση . Και να μπιπ τον Έλληνα,  την ώρα της εθνικής μάχης.θα είναι εκεί απέναντι από την τηλεόραση, με το τηλέφωνο στο χέρι να δώσει τους δικούς του 12 πόντους και φόρους.

Γιουροβιζιονίδες και Γιουριβιζιονέλληνες.

Μέχρι το Σάββατο εννοείται δεν συζητάμε τίποτα άλλο, χρέος, Μνημόνιο, Λουξεμούργο και άλλα τέτοια.Ετοιμάζω από τώρα το προεδρικό αεροπλάνο για τη θριαμβευτική επιστροφή του Λούκα Γεώρκα με το ζεϊμπέκικο που πρώτος χόρεψα, και τίμησα όπως όλοι γνωρίζετε.  Αυτός ο τόπος χωράει και έναν Λούκα Γεώρκα και μία Λούκα Κατσέλη. Αντί ευχών ανακοινώνω από τώρα τη μετονομασία μου σε Γεώρκας Παπανδρέου.

Χρόνια πολλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πουλήθηκαν τη νύχτα οι κίονες!
Ανακοίνωση Σύριζα για τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας