Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πουλήθηκαν τη νύχτα οι κίονες για το χρέος !

Την τρομερή χαρά μας για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό έσκιασε μια μεγάλη λύπη, αφού πουλήθηκαν οι κίονες του σκηνικού της ελληνικής συμμετοχής!

Είναι κοινό μυστικό,ότι οι κίονες αυτοί συντέλεσαν τα μέγιστα στην ελληνική  νίκη. Ήταν τόσο λιτοί και φτωχικοί , που έκαναν όλη την Ευρώπη να ραγίσει με το δράμα μας και  μας ψηφίσει μονοκούκι. Μας λυπήθηκαν οι ευρωπαίοι και μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά προκάλεσε αυτό ένα  τεράστιο δράμα, την πώλησή τους, αφού δεν έχουμε πια κίονες.

Οι κίονες απέκτησαν τόσο μοναδική και συλλεκτική αξία , και  ...
έγινε πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική αποστολή στη Γερμανία, που άλλο δεν ήθελε  να πουληθούν με αστρονομικό ποσό, για να καλυφθεί το χρέος.

Το ακριβές ποσό  που δόθηκε σε ξένο επενδυτή και γιουροβινιστή, δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά ξεπερνά σε αξία κάθε κάθε άλλο ποσό που θα εισπράξουμε από πώληση δημόσιας γης.Από την άλλη, δεν θα έχουμε τους κίονες στον τελικό και αυτό είναι ένα πλήγμα για τη συμμετοχή μας.

Η πετυχημένη επιτέλους Ελληνίδα παρουσιάστρια της μετάδοσης , μετέδωσε ότι οι κίονες είναι "ιωνικού ρυθμού για να δώσουν με δωρικό τρόπο τη νίκη" στην Ελλαδάρα μας, που βροντοφώναξε ο Λούκας Γεώρκας τυλιγμένος στην ελληνική σημαία .

Tο Πάμε Λουκέτο προσθέτει στα ιστορικά λόγια, ότι οι κίονες, είναι και " κιονικού ρυθμού" και πρέπει να είμαστε τελικά ευχαριστημένοι που τους πουλήσαμε και δεν τους έκλεψαν αλλοδαποί.