Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Υπάρχουν λεφτά... μόνο για εκλογές!

ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ .. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!

Είναι πολύ απλό. Για να παρθούν σκληρά μέτρα πρέπει να δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ κλίμα καταστροφής, ώστε να περάσουν ώστε το δυνατόν πιο ανώδυνα ( να κάθονται δηλαδή οι πολίτες στον καναπέ και να βλέπουν στην  τηλεόραση τους διαδηλωτές  να γεμίζουν τις  τις πλατείες της Ισπανίας).

Το ρόλο τον είχαν πρώτα τα κανάλια, που έχουν πια χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και τώρα τον έχουν αναλάβει...
οι κυριακάτικες εφημερίδες ( μια ματιά στα πρωτοσέλιδα πείθει) . Δεν είναι τυχαίο που κάθε Δευτέρα.. αδειάζουν οι Τράπεζες από καταθέσεις, τα σπρεντ εκτοξεύοντα,το χρηματιστήριο βουλιάζει , αυξάνεταιθ η εγκληματικότητα. Πανικός!

Ο συνδυασμός τώρα με το λεγόμενο " Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα " ( χαχα, ωραίες ονομασίες) που θα πρέπει λογικά να το  ανακοινώσει μάλλον ο πρωθυπουργός , αλλά διστάζει να το κάνει γιατί θα σηκωθούν και οι.. πέτρες του Μαξίμου, ευνοεί την κάθε είδους έ καταστροφολογία.Τα λεφτά  στα ταμεία φτάνουν μέχρι τις 18 Ιουλίου ( στις 19 έρχεται η συντέλεια του κόσμου, που δεν έγινε χθες)

Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε στο σημείο να πούμε " Πάρτε επιτέλους κι άλλα μέτρααααα... Βάλτε και άλλα μνημόνιαααααααααααααα".

Εντάξει πειστήκαμε , από αύριο - μεθαύριο, τα ταμεία ΄του κράτους, θα είναι άδεια...  Υπάρχουν λεφτά , μόνο για ... να γίνουν εκλογές, τα έξοδα για τα ψηφοδέλτια  ! Γράφτηκε κι αυτό το εκπληκτικό!

Μέχρι να ανακοινωθούν τα μέτρα και να... σωθούμε, θα ακούσουμε τέρατα.

Πάρτε επιτέλους κι άλλα μέτρααααα... Βάλτε και άλλα μνημόνιαααααααααααααα". Σώστε μααααααςςςςςςς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ατάκες για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα
Ατάκες για τις διαδηλώσεις στις ισπανικές πλατείες
Υπάρχει ζωή μετά από μια αναδιάρθρωση;
Τι είναι ο εργασιακός Μεσαίωνας
΅Κωλομετανάστες΅το νέο τραγούδι του Σαββόπουλου
Η αγγελία πώλησης της Ακρόπολης