Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πλέι οφ ή ... Πέη οφ;

O Ζιλμπέρτο Σίλβα κάλυπτε τη γραμμή
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ή πέη οφ, όπως ονομάζονται, λόγω του φοβερού θεάματος που παρουσιάζουν. Μεγάλος νικητής με 1-0 της αποψινής αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που ήταν σειρά του να κλέψει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με γκολ οφσάιντ  το οποίο  πέτυχε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος άσσος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στην κατάλληλη στιγμή, δηλαδή σε θέση οφσάιντ και σκόραρε. Αυτό το είχαν προβλέψει οι οπαδοί του ΠΑΟ γι αυτό τον τίμησαν πριν την έναρξη του αγώνα με το πρόσχημα ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά τους.

Το οφσάιντ είχε προβλέψει και ο...

Το πέναλτι που θα έβαζε γκολ ο Σισέ
Βαγγέλης  Μαρινάκης από τη μέση της εβδομάδας και επίσης ότι ο Κάκος θα  ανακαλέσει ένα πέναλτι που είχε  δώσει υπέρ του Παναθηναικού στο 24 λεπτό για χέρι του Τσιρίλο που είχε φυτρώσει στους ώμους του , αλλά το είδε ένας αετομάτης βοηθός.  . Με τη διπλή αυτή  μαντεψιά, όλοι περιμένουν να πει ο κ. Μαρινάκης πότε θα γίνει η καταστροφή του κόσμου, που δεν  έγινε το Σάββατο , όπως είχε προβλέψει ένας τσαρλατάνος.

Ο πάγκος του ΠΑΟΚ κατάλαβε  ότι το γκολ του Ζιλμπέρτο ήταν αοφάιντ  λίγο καθυστερημένα, όταν η τηλεόραση έδειξε τη γραμμή, αλλά ο Χάβος  κινήθηκε σωστά και την έπεσε στον τέταρτο.

Στα ενδιαφέροντα ότι αποθεώθηκε από όλους  τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Σαλπιγγίδης , ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει του χρόνου όταν παίζει ο Σπυρόπουλος σε άλλη ομάδα.

Παρά την παρουσία εισαγγελέα η ΑΕΚ έχασε στο Βόλο. Το γκολ.
Στο Βόλοο ο  Μπέος νοσηλεύεται φρουρούμενος γιατί στο ημίχρονο έσπασε μια τζαμαρία στα αποδύτηρια των διαιτητών. Μήνυση εναντίον του υπέβαλλε η τζαμαρία.

Παρά την απουσία Μπέου τελικα  ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε την ΑΕΚ με 1-0, όπως πληφορορηθήκαμε , γιατί ούτε ζάπινγκ δεν κάναμε να μη χάσουμε από το υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ, που κατακλύστηκε από 10. 000 και περισσότερους θεατές.

\
Η ΑΕΚ προκρίνεται αν την Τετάρτη κερδίσει τον Παναθηναϊκό και φέρει ταυτόχρονα ισοπαλία  ή χάσει ο ΠΑΟΚ  στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό Βόλου . Η πιθανότητα αυτή στα συγκεκριμένα πλέι οφ η πέη οφ είναι μικρότερη  από την πιθανότητα να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να μην παίξει και ο Σισέ ζήτησε ο Μαρινάκης!
Βίντεο με τα 53 γκολ του Ρονάλντο!
Παναθηναικος 6 φασκέλων