Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Έκανε... έκτακτη πρεμιέρα η Γκίζα!

Μην περιμένετε απόψε την πρεμιέρα της νέας  εκπομπής του ΣΚΑΙ, " Γκίζα Bar", στις 8.40, όπως είχε ανακοινωθεί και διαφημιστεί με αμέτρητα τρέιλερ. . Όχι ότι δεν θα έχει την εκπομπή απόψε , αλλά η πρεμιέρα έγινε τα ...  μεσάνυχτα της Κυριακής!

Στο ζάπινγκ μετά το   μπάσκετ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού ( καλά, γιατί φωνάζουν για τη διαιτησία;)  μπορούσες να πέσεις πάνω στην ...ξαφνική πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής που ...
πήρε τη θέση της "Ελληνοφρένειας". Τώρα , πως μπορούσες να το προαισθανθείς  ή μυριστείς είναι άλλο θέμα. Αν είσαι και κολλημένος στο διαδίκτυο, μπορεί να το μάθαινες αφού ελάχιστα σάιτ, όπως το ψάξαμε αργότερα,   έγραφαν αργά το απόγευμα της Κυριακής ότι η πρεμιέρα θα γίνει τα μεσάνυχτα Κυριακής, και μάλιστα  με διπλό επεισόδιο.

To  Πάμε Λουκέτο είδε περίπου ένα 20λεπτο από την έκτακτη Γκίζα, και δεν ξέρουμε πόσο ο χρόνος αυτός αντιστοιχεί σε διπλό ή μονό επεισόδιο.  Η ραδιοφωνική Γκίζα σχολιάζει  τη διαχρονική  πολιτική επικαιρότητα, πίσω από το  μπαρ με ακροατή  έναν λιγόλογο και μισομεθυσμένο πελάτη και παρεμβάλλονται σχετικά πλάνα. Το σκηνικό  πίσω από το μπαρ είναι ένα ενυδρείο πολιτικών.

Περισσότερα απόψε στις 8.40 στον ΣΚΑΙ, με την περιέργεια κιόλας τι επεισόδιο θα δούμε, σε αυτό το ρεσιτάλ προγραμματισμού. Και για να το εξηγήσουμε με όρους μπαρ και ποτού, θα δούμε το   " διπλό"  που είδαμε αργά την Κυριακή το βράδυ , το  ένα " σκέτο"  που είχε προγραμματιστεί για σήμερα ή θα μας σερβίρουν απευθείας το τρίτο επεισόδιο; . Χικ!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα like και unlike Πάγκαλου στους αγανακτισμένους
Τι είπαν στο τσατ στο i- pad Παπαρήγα και Παπανδρέου
Η μάχη των ipad Παπαρήγα και Παπανδρέου
Ποια νησιά θέλουν οι δανειστές για υποθήκη
Τι είπε ο Πεταλωτής για τις άδειες κατσαρόλες
Εδώ Πτωχοκομείο
Ο συνδρομητής που καλέσατε είναι αγανακτισμένος