Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η μάχη των I pad Παπανδρέου - Παπαρήγα στη σύσκεψη !


Στη μάχη να σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία με I pad  Παπανδρέου και Παπαρήγα.

 Το Πάμε Λουκέτο είναι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και σας μεταδίδει την μάχη των I pad . Ο Παπανδρέου έφτασε καμαρωτός στο Προεδρικό Μέγαρο κρατώντας ένα  I pad και  καμάρωνε σαν το γύφτικο σκεπάρνι. το έδειχνε  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους  άλλους πολιτικούς αρχηγούς που έπαθαν τη πλάκα τους.

Τελευταίος το έδειξε στην Αλέκα Παπαρήγα , που δεν έδειξε καθόλου ξαφνιασμένη. Αντίθετα άνοιξε ....
λίγο τη γνωστή τσάντα με την οποία κυκλοφορεί τα τελευταία 25 χρόνια και έβγαλε κι αυτή ένα μαύρο I pad .

Ο Παπανδρέου παραλίγο να λιποθυμήσει όταν το είδε. Έμοιαζε σαν τη Γιάννα Αγγελοπούλου  όταν ανακαλύπτει πως στην  ίδια δεξίωση , μία άλλη γυναίκα φοράει το ίδιο φόρεμα!

Λιποθύμησε όμως τελικά, όταν η Παπαρήγα του είπε  και το είδε και ο ίδιος ότι είναι το I pad 2, το τελευταίο μοντέλο δηλαδή, ενώ του  Γιώργου είναι το απλό I pad , το 1 δηλαδή .

Προσπάθησαν να συνεφέρουν τον πρωθυπουργό με νερό από τις κανάτες που ήταν στο τραπέζι της κρίσιμης σύσκεψης, ενώ ο Τσίπρας του έριχνε πορτοκαλάδα στο πρόσωπο από τους άφθονους χυμούς που υπήρχαν.

Για τους άσχετους που δεν καταλαβαίνουν το I pad  είναι η τελευταία και ακριβότερη  λέξη της τεχνολογίας στις ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και γίνεται πόλεμος για να αποκτήσεις ένα από αυτά. Για να το κάνουμε πιο λιανά, υπάρχει το I pad 1, όπως λέμε Μνημόνιο 1 και το I pad 2, όπως λέμε Μνημόνιο 2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγανακτισμένη η Παπαρήγα με τους αγανακτισμένους
Το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος και τηλεφώνου στο Σύνταγμα
Ποια νησιά θέλουν οι δανειστές για υποθήκη
Εδώ Φτωχοκομείο