Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αθωώνεται ο Στρος Καν !

ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ!

Το Πάμε Λουκέτο είναι αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο των ΗΠΑ, που γίνεται η δίκη του Στρος Καν και σας παρουσιάζΕΙ  τις βασικές αρχές της υπερασπιστικής γραμμής του κατηγορούμενου και όλα δείχνουν ότι θα τον αθωώσουν,

 Θα υποστηρίξει δηλαδή ότι έπαιζε  με την καμαριέρα το γνωστό παιχνίδι με τον " γιατρό". Ξέρουμε βέβαια ότι είχε δηλώσει στην Αθήνα, ότι είναι "γιατρός" και τούμεινε. Το παιχνίδι του "γιατρού" προϋποθέτει ότι θα έπρεπε να ζητήσει από την καμαριέρα να μείνει γυμνή για να την εξετάσει.

Έχει κυκλοφορήσει όμως μια καινούρια πίστα στο...
διαδίκτυο με το "γιατρό" και ο πέφτουλας Στρος  Καν λάτρης και της τεχνολογίας, την ακολούθησε, όπως προβλέπεται στο παιχνίδι "PIPA 1"όπως λέμε "FIFA2" και τα λοιπά. Οι πληροφορίες όλες λένε άλλωστε ότι είναι και ΅φιφας" , γι αυτό επιτίθεται σε όποια γυναίκα βρει μπροστά. Και το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό τον βλέπουμε και στη φωτό από τον κ. Τρισέ.

Ο Στρος Καν , λοιπόν, γδύθηκε και έκανε τον γιατρό αυτός. Και αυτό θα υποστηρίξει. ΄Οτι ήταν ένα απλό παιχνίδι και πιστεύει ότι το κόλπο θα πιάσει για να βγει έξω και να συνεχίσει τη δράση του ( να βγει έξω και να την πέφτει και να δανείζει ανύποπτες και αθώες χώρες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιστολή σοκ Παπανδρέου στον Στρος Καν !
Σε ξενοδοχειο ΧΧΧ έμεινε στην Αθήνα ο Στρος Καν
Κουίζ: Ποια στάση αρέσει στον Στρος Καν
19 ατάκες για τον Στρος Καν
Τι σου Στρος Καν' μάνα μου;
Κουίζ για Στρος Καν
Σε 5 δόσεις η επίθεση Τρος Καν
Βίντεο με Στρος Καν - καμαριέρα ο Λαζόπουλος