Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

"Μπράβο" Ρούλα με Αλ Μπάνο! Δακρύσαμε !


Μας έπνιξε στη συγκίνηση, το Σάββατο το βράδυ η Ρούλα Κορομηλά! Μη μου πείτε ότι η Ρούλα παρουσίαζε το "  Greek Idol"  και δεν ήταν το θρυλικό " Μπράβο"  της δεκαετίας του 90,  με καλεσμένους τον Αλ Μπάνο  και τον Γιάννη Πλούταρχο!

Αχ τέτοια μας έκανες τότε Ρούλα και δεν σε ξεχνάμε με τίποτα. ¨Οτι,τι ιταλικό είχε περάσει από την αλησμόνητη εκπομπή σου και ακούγοντας τον Αλ Μπάνο αυτό το Σαββατόβραδο, λυγίσαμε και βάλαμε τα κλάματα! Λες και και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε!  Κολλημένη με το παρελθόν κι εσύ κι εμείς!

Και τα ιταλικά δεν τάχει ξεχάσει η Ρούλα. Καθόλου. Εμείς δεν τα μάθαμε ακόμα. Είπες "φορτούνα" κι εμείς νομίσαμε ότι ...
άλλαξε ξαφνικά ο καιρός. Μετά καταλάβαμε, ότι ήμασταν τυχεροί που βλέπαμε τον Αλ Μπάνο. Και καταλάβαμε βέβαια μετά  όταν τον είπες "τζόβενο",  τι εννοείς!

Μας συγχωρείτε για τη συγκίνηση κι εμάς. Που έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν η Ρούλα των 90΄s χαιρέτησε με μια ιστορική φράση τους καλεσμένους της: " Μπράβο Αλ Μπάνο, Μπράβο Γιάννη΅!

" Μπράβο" Ρούλα! Που ήταν πιο συγκινημένη από όλους και στο τέλος μας ευχαρίστησε που είμασταν " απόψε μαζί της για τρία χρόνια"!!



ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλ Μπατίρι νιουζ, εναντίον Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Τι συζήτησαν στην ταβέρνα Παπανδρέου , Χατζηνικολάου, Κωστόπουλος
Κάθε μέρα κομμωτήριο η Θεοδώρα Τζάκρη,πριν το υπουργείο!