Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κάθε πρωί στο κομμωτήριο η Θεοδώρα Τζάκρη, πριν το υπουργείο!

Κάθε πρωί ,  Δευτέρα , Τρίτη, , Τετάρτη, Πέμπτη  και Παρασκευή η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη πάει μέχρι και  δύο ώρες στο κομμωτήριο του Κολωνακίου «Jarmpalis», πριν πάει στο υπουργείο της.

 Αυτό γίνεται βρέξει χιονίσει για την κ. Τζάκρη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που  υπολογίζει  ότι η υφυπουργός δίνει το 1/5 της βουλευτικής αποζημίωσης  μόνο στο κομμωτήριο.(και μετά λένε κάποιοι ότι φτάνει ο μισθός των βουλευτών!).

Υπάρχει και σχετικό φωτορεπορτάζ ανά ημέρα προσέλευσης της κ. Τζάκρη στο κομμωτήριο, το οποίο σίγουρα θα εξοργίσει την υφυπουργό αφού...
 τη δείχνει Πέμπτη και Παρασκευή να φοράει τα ίδια ακριβώς ρούχα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας , το Πάμε Λουκέτο το χαρακτηρίζει σαν ελλιπές , γιατί δεν ενημερωνόμαστε  καθόλου για το Σαββατοκύριακο, κατά  το οποίο είναι αδύνατο να μην πηγαίνει στο κομμωτήριο η Θεοδώρα Τζάκρη.

Α, οι σωματοφύλακες  περιμένουν στο κομμωρήριο πίνοντας καφέδες, αλλά θα συμπληρώσουμε και πάλι το ρεπορτάζ της εφημερίδας,  αφού το ψάξαμε το θέμα και βρήκαμε ότι οι σωματοφύλακες  και κομμωτικοφύλακες , μέρα παρά μέρα βάφουν τα μαλλιά τους για να περνάει η ώρα , ενώ μερικές φορές κάνουν ανταύγειες και βάφουν τη ρίζα, περιμένοντας να τελειώσει η Θεοδώρα Τζάκρη και να πάει στο υπουργείο.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Ιθάκη του!