Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Ιθάκη του !

O πρωθυπουργός έφτασε επιτέλους σήμερα στην Ιθάκη! Το είχε σαν στόχο του από τότε που ανακοίνωσε το Μνημόνιο στο Καστελόριζο, το κάνει ένα σχεδόν χρόνο αργότερα.

"Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε τον δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά» είχε πει στο Καστελόριζο ο πρωθυπουργός και το κάνει πράξη σήμερα Σάββατο, όπως αποκαλύπτει , ποιο άλλο, το Πάμε Λουκέτο!

Όλοι νομίζουν ότι ο πρωθυπουργός πήγε σήμερα μόνο Λευκάδα και Μεγανήσι, αλλά...





αποκαλύπτουμε ότι έκανε ένα ταξίδι και στην Ιθάκη, ταξίδι πιο μυστικό και από αυτό του Παπακωνσταντίνου στο Λουξεμβούργου


Ήθελε να εκπληρώσει αυτό που είπε στο Καστελόριζο ότι θα φτάσουμε στην Ιθάκη, όπου αύριο μάλλον , μετά τον οδικό χάρτη, θα ανακοινώσει και το  θαλλάσιο χάρτη" της χώρας. Μάλιστα στο Μεγανήσι ( έτσι λέγεται μέχρι τώρα, αύριο δεν ξέρουμε), είπε ότι "είμαστε πιο κοντά στην Ιθάκη" και εξέπληξε όλους με τις γνώσεις του.

Όπως βλέπετε και στη φωτό ο κ. Παπανδρέου, ως νέος Οδυσσέας , πάνω στο καραβάκι πέτυχε το ακατόρθωτο. Διάβαζε έξω στο πέλαγο τις σημειώσεις του, ακουμπισμένες σε ένα τραπέζι, για ένα δευτερόλεπτο, όσο για να υπάρχει το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Μετά τις πήρε ο άνεμος και τις πήγε στην Κεφαλλονιά.

Όσο για το θέμα του Λουξεμβούργου, όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε μυστικά εκεί ο Παπακωνσταντίνου, απάντησε ότι είναι πάγια αρχή να μην ανακοινώνεται  που πηγαίνουν οι υπουργοί και όχι μόνο, λόγω αποδοκιμασιών και γιουχαισμάτων. Γι αυτό άλλωστε κι αυτός έφτασε μυστικά και κρυφά  ΅στην "Ιθάκη του"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι είπαν στην ταβέρνα Παπανδρέου- Χατζηνικολάου- Κωστόπουλος