Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Αλ Μπατίρι νιουζ εναντίον Αλ Τσαντίρι νιουζ !

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Ο  Γιώργος Παπανδρέου υπερέχει κατά κατά πολύ του Λάκη  Λαζοπουλου στο γέλιο και  δεν πρέπει να ανησυχεί  με όσα όσα λέει εναντίον του.κι όσα βιντεάκια με τον Τρος Καν παρουσιάσει

 Αντίθετα ο Λαζόπουλος πρέπει να φοβάται τον Παπανδρέου , ότι μπορεί να τον εκθρονίσει από το θρόνο του.

Βρήκαμε και άλλον πόλεμο τώρα. Σφοδρά...
εναντίον του Αλ Τσαντίρι Νιουζ , βάλλει το Αλ Μπατίρι Νιούζ, δηλαδή η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου. Τον κατηγορούν  για το βίντεο με τον Στρος Καν και από την άλλη, ότι δεν τα βάζει με τη ΝΔ και τον χαρακτηρίζουν γλείφτη επί 6 χρόνια του Καραμανλή.

Λογικά αυτός που θάπρεπε να ανησυχεί από αυτή την  ιστορία, θάπρεπε να είναι ο Σαμαράς, γιατί  αντί να τα βάλει μαζί του το ΠΑΣΟΚ, τα βάζει με το Λαζόπουλο που του χρεώνεται ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτός που δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου για τον Αλτσαντιριώτη  ή Λαικιζόπουλο κατ΄' άλλους είναι ο Γ. Παπανδρέου.
\
Πάρτε 5 οποιαδήποτε εκπομπές του Λαζόπουλου και απομονώστε τα σημεία που βγάζουν περισσότερο γέλιο. Πάρτε και 5 ομιλίες του Γιώργου και απομονώστε 5 οποιαδήποτε σημεία. Σίγουρα αυτά του Γ. Παπανδρέου  θα βγάζουν περισσότερο γέλιο.

Ο  Λαζόπουλος με το Αλ Τσαντίρι, στηρίζει πολύ από τη σάτιρά του  σε κάποιους τύπους, όπως ο γιατρός ο Φικιώρης, κάτι τύποι απο πρωινάδικα, σε κάτι τέτοια βήτα διαλογής πρόσωπα , δηλαδή .  Ο Γιώργος και το Αλ Μπατίρι είναι ασυναγώνιστο σε καθημερινούς τύπους: Πάγκαλος, Λοβέρδος, Παπακωνσταντίνου, Ρέππας με τζιτζιφιόγκους, χαμός.

Ο Λαζόπουλος  επίσης αρέσκεται στην ανεκδοτολογία. Εδώ κι αν υπερέχει ο Γιώργος. Από το ανέκδοτο με το πιστόλι στο τραπέζι, μέχρι το κορυφαίο ανέκδοτο , με τον πολίτη, θα το θυμάστε, που χάρισε το μισθό του στο κράτος, άπαιχτος.

Και η μεγάλη διαφορά. Ο Λάκης Λαζόπουλος, έχει Ανθούλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου , έχει  μόνο Βασούλα !

 Μόνο αυτό φτάνει!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι στζήτησαν στην ταβέρνα Παπανδρέου - Χατζηνικολάου- Κωστόπουλου
Κάθε πρωί στο κομωτήριο η Θεοδώρα Τζάκρη!
Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Ιθάκη του!