Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Σισέ στον Ολυμπιακό!


Γιατί όχι ο Σισέ στον Ολυμπιακό; Παρακολουθούμε όλοι την αγωνιώδη προσπάθεια και κωλοπιλάλα του Παναθηναϊκού να πουλήσει τον Γάλλο άσσο   και κάνουμε την πρόταση να πουληθεί στον Ολυμπιακό, που θα δώσει βέβαια, γη, ύδωρ και αμέτρητα ευρώ για να τον πάρει.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια "αλλαξοπαικτιές " μεταξύ...
των δυο ομάδων; Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Γαλάκος, Αποστολάκης . Ακόμα και ο Αντωνιάδης που είναι τώρα στο συμβούλιο της ΠΑΕ είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα. Γιατί να κολλήσουμε;

Έχουμε αγχωθεί όλοι  οι βάζελοι αν θα τον πουλήσουμε. Πρώτη και τελευταία έννοια, πριν κοιμηθούμε και ξυπνήσουμε. Καλά, αυτή η Λάτσιο, πότε θα τον πάρει; Δεν θα τον πάρει; Συμφορά!

Στον Ολυμπιακό να γίνει πρόταση να τον πάρει, αφού μια ψυχή που θα βγει ας βγει. Και τι έγινε που είναι ο "μεγάλος αντίπαλος" ;

 Άλλωστε η έννοια του μεγάλου αντίπαλου, δεν θα υπάρχει του χρόνου, έτσι που διαμορφώνονται τα ρόστερ των ομάδων. Θα σκάσει πολλά εκατομμύρια ο Μαρινάκης για τον Σισέ. Και πρόταση του Πάμε Λουκέτο το μεγάλο ποσόν να το μοιραστούν Βγενόπουλος, Πατέρας, Τζίγκερ, Γιαννακόπουλοι να ξεχρεώσουν.Να μείνουν μερικά και για τον Γόντικα.

Για φανταστείτε τον Σισέ στην παρουσίαση με κόκκινα. Μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει  μάλιστα χάπενιγκ και τον  βάλει να φωτογραφηθεί με  φούστα.

Ο Σισέ δεν φεύγει μόνος του, γιατί δεν μπορεί να φύγει λόγω συμβολαίου. Τον φεύγουν. Να μου πείτε εδώ πωλείται η Ακρόπολη. Σωστό.

Μα ακόμα να τον πουλήσουμε; Μας έφαγε το άγχος ! Λάτσιο, Ολυμπιακός, Κατάρ, Μαρσέιγ, Παναιτωλικός, όπου νάναι, αρκεί να τον ξεφορτωθούμε! Φύγε!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παπανδρέου: " Οι θείες ( θυσίες) του λαού πιάνουν τόπο!"
Eurogroup εναντίον... group Βενιζέλου!
Γιατί βαριέται η Αννίτα Πάνια
Επιστολή κηπουρού για τους "κηπουρούς της κυβέρνησης"
Χάρρυ Κλυνν πάλι στην τηλεόραση!