Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Προφήτης και στον τόπο του ο Λαζόπουλος!

To πλάνο της μητέρας  του  Λάκη Λαζόπουλου, στις κερκίδες του Κηποθέατρου του Αλκαζάρ, έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και από το γαλαξία αστέρων που είχε συγκεντρώσει στο αποχαιρετιστήριο Τσαντίρι  για φέτος ,  ο σατιρικός καλλιτέχνης , στην περιοχή  που γεννήθηκε .

 Ο Λαζόπουλος είπε ότι η κυρία Μαρία...
ζούσε γι αυτή την ειδική  βραδιά  και αυτό έδειχνε το πρόσωπο της κυρίας Μαρίας, που δεν λείπει σαν αναφορά σχεδόν σε καμία εκπομπή του! Άλλωστε ο γιος παλιότερα είχε γράψει ένα σπαρταριστό επιθεωρησιακό σκετς που λέγονταν " Ο μάνας" για την καταπίεση που δέχονταν από τη μάνα του!

Το Τσαντίρι έκανε το καλύτερο φινάλε στη Λάρισα, όπου οι συμπατριώτες του τον αποθέωσαν   και έτσι μπορεί να είναι πλέον και προφήτης στον τόπο του ( αν και οι ... Αγνακτισμένοι έξω από το Κηποθέατρο, κάποια στιγμή πήγαν με τα συνθήματά τους, να καταστρέψουν την παράστασή του! ).

Ο Λαζόπουλος πέτυχε κάτι που φαίνονταν ακατόρθωτο. Μόνο ότι συγκέντρωσε εκεί την ντριμ τιμ της σάτιρας και της κωμωδίας, δέκα σπουδαίους  ηθοποιούς  είναι ένα μικρό θαύμα. Το μεγάλο θαύμα είναι ότι έπαιξαν όλοι σε ένα από τα λεγόμενα "σκετσονούμερα" των επιθεωρήσεων που παίζονταν παλιά στα διαλλείματα ή τα φινάλε των παραστάσεων και βέβαια όλοιι άφησαν τη σφραγίδα τους.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει και  του χρόνου την εκπομπή, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι 90 εργαζόμενοι στην εκπομπή, γιατί όπως είπε, όταν κλείνει μία πόρτα, δεν ανοίγει αυτονόητα μία άλλη...








Ο ύμνος του μεσοπρόθεσμου
Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα, αντί για το στεφάνι
Τον " σακ΅βουαγιάζ" κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ