Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το γκάλοπ Χάρρυ Κλυνν , ανατρέπει το σκηνικό !

 Tο  ζωντανό γκάλοπ του Χάρρυ Κλυνν στα χιλιάδες άτομα που ήταν στο Κηποθέατρο της Λάρισας, για το φινάλε του Αλ Τσαντίρι, τα είπε όλα! Ούτε ένα χειροκρότημα - ψήφος για το ΠΑΣΟΚ, κάνα δυο χλιαρά  στη Νέα Δημοκρατία!

Στηριζόμαστε στο γκάλοπ του Χάρρυ Κλυνν, γιατί είναι μέρος του προγράμματός του στις ζωντανές εμφανίσεις του και το έχουμε δει 100άδες φορές. Και έχουμε ...
τσεκάρει τα αποτελέσματά του, αφού είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά και  πραγματικό "βαρόμετρο" αφού επαληθεύονται απόλυτα...  στις κάλπες. Και βέβαια συμμετέχουν όλοι οι θεατές, όπως και το βράδυ της Τρίτης, άσχετα αν δεν   ψήφισαν κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα. Δεν ήταν αποχή, ήταν συμμετοχή. και είχαμε και τα μαύρα μαντάτα για τα κόμματα εξουσίας! Ας τόχει υπόψη ο Γιώργος αν πάει να ζητήσει εκλογές στον Παπούλια!

Φυσικά για το υπόλοιπο μέρος του προγράμματος του δάσκαλου όλων Χάρρυ, δεν το συζητάμε. Μοναδικός σε τέτοια γιγαντοθεάματα, έξοχος βέβαια  στο περίφημο "ελεύθερό"  του, με διαχρονικές ατάκες που θέριζαν  και προκαλούσαν στις λίγες λέξεις τους γέλιο , αλλά και προβληματισμό . Και  φανερή η ψήφος των θεατών , που τον ψήφισαν   " μονοκούκι".

Ο ύμνος του μεσοπρόθεσμου
Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα, αντί για το στεφάνι
Τον " σακ΅βουαγιάζ" κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ