Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η χρεοκοπία, η ... Μιμή Ντενίση και η Λένα Διβάνη!

Η κυβέρνηση βρήκε θέμα πάλι να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την επιλεκτική χρεοκοπία, που έχει γίνει ανέκδοτο.

 Έβαλε τη Μιμή Ντενίση να στείλει εξώδικο στη  γνωστή συγγραφέα Λένα Διβάνη, με το οποίο ζητάει να αποσύρει το τελευταίο βιβλίο της με τίτλο "  Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια", γιατί αναφέρεται σε κάποια σελίδα του, το όνομα της ηθοποιού , απαξιωτικά κατά τη γνώμη της ( πάντως, δεν την λέει...  Πηνελόπη).

Εντάξει, δεν πιστεύουμε ότι τόκανε η  κυβέρνηση , αλλά η ιστορία ισχύει. . Έτσι τουλάχιστον έκανε γνωστό  στο Φέισμπουκ, η ίδια η συγγραφέας γράφοντας στο προφίλ της :










" ΠΟΥ ΣΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ!!!! ΠΟΥ ΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΑΝΟΥΣΗ!!!! Μόλις έμαθα ότι η Μιμή Ντενίση μου έστειλε εξώδικο με αίτημα να αποσυρθεί το βιβλίο μου ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΑ γιατί κάπου αναφέρω το όνομά της απαξιωτικά κατά τη γνώμη της!!!!!".

Παρότι η κ. Διβάνη έκανε ένα σοβαρό λάθος, αφού απευθύνθηκε μόνο στο Λαζόπουλο και τον Πανούση και όχι στο Πάμε Λουκέτο, εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της και τη ρωτήσαμε , μήπως είναι πλάκα το εξώδικο.

Μας απάντησε "αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ!!!" και εμείς δείχνοντας τη φοβερή επαγγελματική εμπειρία μας ,  την ρωτήσαμε αν έχει το εξώδικο και μας απάντησε "πήγε στην εκδότρια, αλλά για μένα".

Τα λέμε αναλυτικά γιατί παρά το γεγονός ότι είμαστε σατιρικό μπλογκ , σας δείχνουμε πόσο ψάχνουμε τα μεγάλα ζητήματα  της χώρας για να μη σας παραπληροφορήσουμε.  Πήγαμε και στη σελίδα της κ. Ντενίση στο φέισμπουκ, να επιβεβαιώσουμε από την πλευρά της αν έστειλε εξώδικο . ¨Ομως  η  δημοφιλής ηθοποιός , που λέμε,  αγρόν ηγόραζε  και η πιο πρόσφατη δραστηριότητά της σήμερα ήταν να κοινοποιήσει  συλλογή παλαιότερων φωτογραφιών της.

Μέχρι να τα κάνουμε όλα αυτά, μας ... έφαγε το αποκλειστικό η .newpost.gr, που τόβαλε κι αυτό στο προφίλ της η Λένα Διβάνη , με το σχολιασμό " 'αρχισαν τα όργανα το μπουζούκι εργάζεται...!" .

Εδώ τελειώνει το πληρέστατο ρεπορτάζ μας και σας αποδεικνύουμε ότι το Πάμε Λουκέτο δεν είναι άπιαστο μόνo στην πολιτική επικαιρότητα , αλλά και στα βιβλία και στο λάιφ στάιλ.

 Καλά παράθυρα!

ΑΛΛΑ  ΘΕΜΑΤΑ
Τα παραγγέλματα του Βενιζέλου
Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στην κυβέρνηση
την επιλεκτική χρεοκοπία
Ευτυχώς χρεοκοπήσαμε, επιλεκτικά