Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Γιατί θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα!

Δεν υπάρχει έντυπο στον πλανήτη ολόκληρο  σήμερα που  να μη γράφει ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί κατά 98%. Το Πάμε Λουκέτο θα πάει στο ακριβώς αντίθετο και έχει μπουμπουνίσει στον τίτλο , όπως βλέπετε "Γιατί θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα" και βλέπουμε  να γινόμαστε πρώτο θέμα στο bloomberg.

Οι δύο λόγοι που στηρίζουμε την αισιοδοξία μας ή μάλλον τη βεβαιότητά μας  , ακολουθούν στη βαθυστόχαστη ανάλυσή μας.


Πρώτον: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, έστω κι αν οι πιθανότητες είναι 98% εναντίον της . Διαχρονική αλήθεια στα βάθη των αιώνων. Και δεν πεθαίνει η Ελλάδα, και θα τα τινάξει νωρίτερα πχ η Γερμανία .
Γιατί όταν εμείς  κάναμε like  πάνω  σε αρχαίους τοίχους, αυτοί ακόμα έσπαγαν ακόμα τις πέτρες με αιχμηρά αντικείμενα για να στείλουν ένα μήνυμα. Όταν εμείς εφευρίσκαμε την πιστωτική κάρτα, αυτοί έκαναν τις συναλλαγές ακόμα  με ανταλλαγές προιόντων. Όταν εμείς βάζαμε φωτιά  τα πεντοχίλιαρα στα μπουζούκια , αυτοί ακόμα πήγαιναν και αγόραζαν μία μία τις φέτες από το καρπούζι.

Δεύτερο και ουσιαστικότερο: Αυτό το μαζικό  98% υπέρ της χρεωκοπίας βρωμάει.  Αυτοί που ξέρουν κάτι, δεν το διαδίδουν έτσι. Στο στοίχημα δεν θα έδινε ούτε 1,0000001 απόδοση. ¨Αρα τα πολλά λεφτά , είναι στο αντίθετο και εκεί ποντάρουν. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη απόδοση , που θα έχει δοθεί ποτέ.

Γι αυτό το Πάμε Λουκέτο, πρώτο από όλα τα Μέσα παγκοσμίως, παίρνει την αντίθετη γνώμη: θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα. Περιμένουμε να δικαιωθούμε. Προς το παρόν κάντε like, γιατί εμείς είπαμε το ανακαλύψαμε,

 Προς στιγμήν πάμε  στο σούπερ μάρκετ να πάρουμε μια φέτα καρπούζι.  Και που θα πάει, θα ξανάρθει - και  πολύ σύντομα -  ή ΄ώρα που θα καίμε στα μπουζουξίδικα πεντοχίλιαρα. Κυριολεκτικά πεντοχίλιαρα.Και δύο- δύο.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιατί θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα!
Το πρόγραμμα των νέων μέτρων που θα ανακοινωθούν αύριο
Ντου στα ντουβάρια ο Βενιζέλος!
"Κεφτές με την Ελένη"
Πως κάθε οικογένεια , θα έχει έναν εργαζόμενο στο σπίτι
Βρήκαμε με γεώτρηση 500.000.000.000.000 τόνους δακρυγόνου
Πέφτει τώρα η 6η δόση δακρυγόνων στη Θεσσαλονίκη
Αρχισε η νέα δακρυγονική περίοδος
Νέο μάθημα: Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ