Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

O Eυαγγελάτος... γιατρός!

Ένα νέο σάιτ , ιατρικού περιεχομένου, είναι από χθες στο διαδίκτυο. Γιατρός, με συγχωρείτε , ιδιοκτήτης ο Νίκος Ευαγγελάτος και το σάιτ  λέγεται  iatropedia.gr αλλά μπορείτε να το βρείτε  και ως iatropedia.com ( μη χαθεί κάνα κλικ)   και έχει ως αντικείμενο το χώρο της υγείας.

Αρχικά νομίσαμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο,  ότι θα είχαμε κρυφές κάμερες σε νοσοκομεία , φακελάκια λάιβ και τέτοια, αλλά...
μια ματιά μας έπεισε για το ακριβώς αντίθετο.

Χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο  αφορά τον πολίτη που αναζητά πληροφορίες για ασθένειες, θεραπείες, πρόληψη, γιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα, νοσοκομεία και ό,τι άλλο σχετικό. Είναι πράγματι χρηστικό . Πλήρης εξυπηρέτηση. Και εφημερεύει  κάθε μέρα και ώρα. Όχι, σαν τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς, που όλο κλειστά ή σε απεργία είναι:

Πιο ενδιαφέρον είναι το  "Βρες τι έχεις", ένα εργαλείο που έχει στόχο να προσδιορίσει ένα πιθανό πρόβλημα υγείας μέσω συμπτωμάτων. Το χρησιμοποίησα για τεστ και μου έβγαλε ότι μόνο μαγουλάδες δεν έχω. Α, πα, πα! Ανησύχησα φοβερά, αλλά καθησυχάστηκα, γιατί έλεγε από κάτω ότι "δεν αποτελεί τρόπο διάγνωσης ασθενειών αλλά έναυσμα για επίσκεψη στο γιατρό" και από το πρωί τους έχω πάρει σβάρνα.

Γιατροί επίσης απαντούν online  στα ερωτήματα σας και ελπίζουμε να μην απαντάνε μέσα από νοσοκομείο και περιμένουν οι ασθενείς στο διάδρομο. Προσωπικά έκανα μια ερώτηση  για το Βενιζέλο και τη ΔΕΗ και ο γιατρός μου σύστησε αμέσως  μερικά ψυχοφάρμακα.

Ο δόκτωρ Ευαγγελάτος σας περιμένει. Του ευχόμαστε καλές δουλειές και να είναι τόσο πολλοί οι επισκέπτες που να βάλει και ράντσα!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ατάκες για τον Ολυμπιακό
Οι ειδήσεις κατ΄οίκον από το Νίκο Χαζτηνικολάου
Τι όργια θα γίνουν στους δύο κολασμένους μήνες του Βενιζέλου
Ραντεβού με την εφεδρεία
Γιατί θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα!
Το πρόγραμμα των νέων μέτρων που θα ανακοινωθούν αύριο
Ντου στα ντουβάρια ο Βενιζέλος!
"Κεφτές με την Ελένη"