Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο φοιτητής από τον οποίο ζητάει 2εκ ευρώ ο Πάγκαλος!


Αυτός είναι ο 26χρονος φοιτητής από τον οποίο ζητάει 2 εκ ευρώ ο Πάγκαλος και η σύζυγος του για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από το μπλογκ του! Ένα εκατομμύριο ο ένας και ένα ο άλλος!



Το αστείο που κόλλησε εδώ από την  πρώτη στιγμή , είναι ότι ...



ο Πάγκαλος ζητάει τόσα γιατί ο φοιτητής τυχαίνει να λέγεται « Βαγγέλης Μυτιληναίος» , όπως ο συνονόματός του βιομήχανος! Αλλά δεν είναι ο ίδιος , μάρτυρας η φωτό από το «Αποκαλυπτικό δελτίο» του ΕXTRA 3, του Γ. Παπαγιάννη."Είναι νέος , είναι ωραίος ο Μυτιληναίος' λέει το σύνθημα των γηπέδων, αλλά είναι άλλος ο αποδέκτης του!



Οι αγωγές έπεσαν για δημοσίευμα σε μπλογκ πέρσι , την εποχή των δημοτικών εκλογών, και είναι κυριολεκτικά αστείο , σε  σχέση με όσα γράφονται για τον Πάγκαλο καθημερινά. Η πρώτη αγωγή έγινε πέρσι και η μία τώρα, την μέρα ακριβώς που δήλωνε ο Πάγκαλος ότι δεν έχει τα… 7500 χιλιάρικα για να πληρώσει το Βενιζέλο.


Δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει η αγωγή ( αν και γνωρίζουμε! ) , αυτό που προκαλεί εντύπωση στο Πάμε Λουκέτο, ότι για να κατατεθεί αυτή η αγωγή , χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ, λόγω του μεγάλου ύψους της αποζημίωσης που διεκδικείται. Πάλι θάχει πουλήσει κάνα ακίνητο ο Πάγκαλος για να την πληρώσει…

Πάντως πολλά ζητάει το Παγκαλέικο. Τέτοιες εποχές, ούτε ο πραγματικός "  Μυτιληναίος"  δεν θα μπορούσε να τα πληρώσει! 

Και τι θεωρείται "δυσφήμιση"; Το Πάμε Λουκέτο, αν και σατιρικό μπλογκ, ποτέ δεν θα τολμούσε να γράψει  μόνο του κείμενο  που θα έλεγε  "Ας έλθει να με συλλάβει ο Βενιζέλος". Θα  φοβόταν την αγωγή, ότι θα έθιγε τον Πάγκαλο!