Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πώς έκαναν σεξ... στον αέρα! Αεροπλανικά κόλπα!


Έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο. Θα μου πείτε, εμείς δεν μπαίνουμε σε αεροπλάνο και να κάνουμε και σεξ, όταν μάλιστα είμαστε έξω από αυτό;

Αυτά είναι κυριολιεκτικά "αεροπλανικά κόλπα"!

Kι όμως. Η ....
αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διέταξε έρευνα για την ανάρτηση ενός βίντεο που δείχνει τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Η Υπηρεσία Αεροπορίας ερευνά «το κατά πόσο η δραστηριότητά τους θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του πιλότου ή να τον μετακινήσει από τη θέση του».

Γιατί πιλότος είναι ο άνθρωπςο και εξωγήινους  μπορεί να έχει δει, αλλά να πέφτουν..., μην πω τώρα τι να πέφτουν στον αέρα, σίγουρα δεν θα τούτυχε πάλι.

Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι...
ο Άλεξ Τόρες, εκπαιδευτής της ελεύθερης πτώσης και περιστασιακός πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες με μια συνάδελφό του προτού πηδήξουν από το μικρό αεροπλάνο τους στην Καλιφόρνια.

Ο ίδιος απολύθηκε από την εταιρεία ελεύθερης πτώσης Skydive Taft, όπως διαβάζουμε εδώ κι εκεί, ενώ η παρτενέρ του Χόουπ Χάουελ φέρεται να διατηρεί τη θέση της ρεσεψιονίστ.


Τώρα ρωτάτε όλοι αν υπάρχει και πού είναι το βίντεο. Εχουμε μια δυσάρστη και μια ευχάριστη είδηση.  Η δυσάρεστη είναι, ότι το βίντεο εμφανίστηκε για λίγο στο ιστολόγιο του Τόρες, τελικά όμως απομακρύνθηκε.
Η ευχάριστη είναι ότι το Πάμε Λουκέτο, είναι τσακάλι στο ρεπρτάζ. Το ψάξαμε  παραπάνω το θέμα και βρήκαμε στιγμιότυπα σε  ρεπορτάζ του CNN , με το οποίο έχουμε συνεργασία, ανταλάσσοντας ειδήσεις και μας τόδωσε για να μη το χάσετε.


 
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Eίμασταν σαν πόρνες"
Παπανδρέου: Πονάω!
Στριπτίζ ΑΕΚ- Ολυμπιακού
Ο Κοστάντσο και οι φωτοβολίδες
Με... dj η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα!