Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

"Είμασταν σαν πόρνες. Έχουμε εκπορνευτεί πλήρως". Κουίζ,ποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το λέει;


" Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά.Έχουμε εκπορνευτεί πλήρως. ".Είναι το κουίζ της ημέρας, αλλά δεν έχουμε κι εμείς απάντηση!

 Υπόθεση κάνουμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο , αλλά δεν τη λέμε, αφού δεν είμαστε σίγουροι. Η "εξομολόγηση" είναι... κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, στο ΒΗΜΑ και το πλήρες κείμενο είναι το εξής:
" Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης όταν αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασης για την επικύρωση του µνηµονίου στις 5 Μαΐου 2010.

«Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί» λέει. «Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις».

 Και καταλήγει: «Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Εχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής».

Τώρα αφού λένε αυτοί, ότι  είναι πόρνες,  θα λέγαμε εμείς, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με κόκκινο φωτάκι που  χαρακτηρίζεται με  μια λέξη, που τη λέει συχνά ο Δώνης, αλλά δεν τη λέμε...

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παπανδρέου: Πονάω!
Στριπτίζ ΑΕΚ- Ολυμπιακού
Ο Κοστάντσο και οι φωτοβολίδες
Με... dj η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα!