Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η Διαμαντάκου , η κάρτα της ΕΡΤ και η … Πάττυ!


Με την κάρτα των απεργών της ΠΟΣΠΕΡΤ ασχολείται σήμερα στην στήλη των ΝΕΩΝ  « φαινόμενα»  η τηλεκριτικός  Πόπη Διαμαντάκου. Γράφει τα εξής:

« Η ίδια κάρτα βρισκόταν στην ίδια θέση και χθες και προχθές, την ώρα που οι δρόμοι







στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα γέμιζαν κόσμο, τπν ώρα που η μεγαλύτερη διαδήλωση της  τελευταία; 20ετίας βρισκόταν σε εξέλιξη, την ώρα που δημοσιογράφοι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων αποτύπωναν τον παλμό. Αδιαπραγμάτευτο και αδιαμφισβήτητο το δικαίωμα στην απεργία. Και ο στόχος υψηλός. Η εφαρμογή του όμωε είναι η πολύπλοκη διαδικασία που κάθε φορά εγείρει αντιδράσεις, οδηγώντας στην ίδια πάντα ακινησία του συστήματος EPT . Ωστόσο η ύπαρξη μιας τηλεόρασης έχει νόημα για το κοινό ιδίως αν την πληρώνει μόνο αν λειτουργεί. Αν προσφέρει πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί κανείς αν η σιγή κρατικών και δημοτικών μέσων για μια ολόκληρη εβδομάδα, την ώρα που οι πολίτες οι οποίοι τα πληρώνουν (από τα τέλη) βρίσκονται στους δρόμους για να διεκδικήσουν ελπίδα υπηρετεί τον υψηλό στόχο των απεργούντων. Αν είναι αυτή η καταλληλότερη στιγμή για να μετατραπούν σε αρένες, όπου θα λυθούν λογαριασμοί εικοσαετίαε και βάλε. Και ποιος δημόσιος χαρακτήρας  τουε προστατεύεται αν απουσιάζουν από τα δημοσίως τεκταινόμενα στις πιο κρίσιμες οτιγμέε για τη χώρα».
  Δεν σχολιάζουμε τα γραφόμενα της έγκριτης τηλεκριτικού, αλλά δεν είδαμε να γράφει, ότι την ίδια ώρα που κυριολεκτικά σκοτώνονταν στο Σύνταγμα, το Μέγκα έδειχνε την … Πάττυ!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο... πρόθυμος Μπένι

"Κανιβαλισμός" στον ΣΚΑΙ, λέει ο Ριζοσπάστης


Παπανδρέου- Καπουτζίδης , μαγειρεύουν στο Μέγκα !