Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παπανδρέου- Καπουτζίδης , μαγειρεύουν στο Μέγκα !


Ο Παπανδρέου μαγειρεύει μαζί με τον Καπουτζίδη στο Μέγκα!Εντάξει, ηρεμείστε! 


 Είπαμε ότι  κάνει συζητήσεις και παρατηρήσεις στα κανάλια ο πρωθυπουργός , αλλά όχι κι έτσι. Εντάξει, πρόκειται για...




συνεπωνυμία, μιλάμε για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, που ξεκινάει μαγειρική εκπομπή με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Βέβαια για τον Καπουτζίδη ξέρουμε ότι μαγειρεύει καλά σενάρια, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει βαλθεί να μας τρελάνει με άσχετες εκπομπές που παρουσιάζει.


Διαβάζουμε στο σημερινό ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
  « Μην πάει ο νους σας στο κακό, ο πρωθυπουργός (που τα έχει κάνει... σαλάτα) εξακολουθεί να ασχολείται με την επόμενη δόση και την επιβολή νέων φόρων. 0 Αλέξανδρος Παπανδρέου, γιατί περί αυτού ο λόγος, θα περιοριστεί να μας προτείνει νόστιμες, εύκολες και οικονομικές συνταγές. Στην εκπομπή, που θα προβάλλεται από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα στο Mega, δεν θα είναι μόνος του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης αφήνει το μικρόφωνο του Just the 2 of us και πιάνει τις κουτάλες. Αφού το μουσικό σόου μετακινήθηκε από τον Νοέμβριο στον Φεβρουάριο, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε να ακολουθήσει την παροιμία Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε κι αν πεινάσεις... πιάσ' τηνε . Γιατί η αλήθεια είναι ότι... δεν έχει ιδέα από μαγειρική. Δίπλα στον έμπειρο σεφ, όμως, ετοιμάζεται να μπει σε γαστρονομικές περιπέτειες και να μάθει, ως εργένης που είναι, τουλάχιστον... να συντηρεί τον εαυτό του. θα φτιάχνουμε δυο συνταγές με εύκολα υλικά, κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, θα κάνουμε κι ένα γλυκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω μας λέει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, που ομολογεί ότι δέχεται μεγάλη... καζούρα λόγω του επιθέτου του, όπως και παράπονα για τα φορολογικά μέτρα».


Πάντως τόσα ρεστοράν κάθε τόσο ο πρωθυπουργός, μπορεί να βρει δουλειά στην τηλεόραση στον τομέα αυτό. Όσο για τον Καπουτζίδη τον προτιμάμε να ψήνει… σενάρια , γιατί όπως πάει θα το κάψει τo φαγητό.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η Διαμαντάκου , η κάρτα της ΕΡΤ και η … Πάττυ!

"Κανιβαλισμός" στον ΣΚΑΙ, λέει ο Ριζοσπάστης