Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ξαναπαίζουν την Τρίτη , Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ και Ολυμπιακός- 'Αρσεναλ

Με απόφαση της ΟΥΕΦΑ ξαναγίνονται την  προσεχή Τρίτη οι αγώνες Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ και Ολυμπιακού - Αρσεναλ , που τόσες συζητήσεις προκάλεσαν για την εξέλιξή τους .

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποκαλύπτει ο Πάμε Λουκέτο, έκρινε ως " άκρως διεφθαρμένους" τους δύο αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και τις κατέταξε στην ίδια κατηγορία επικινδυνότητας με τον αγώνα Ηλιούπολης - Λεβαδειακού και όλα τα ματς της Δόξας Κρανούλας.

Ο Πλατινί και οι άλλοι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ έχασαν και τα δύο ματς στο στοίχημα, γι αυτό
τσαντίστηκαν και είδαν πολύ προσεκτικά τα βίντεο των δύο συναντήσεων.

Αυτά  που τους προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση είναι:

1. Ο Βαλμπουενά στο τρίτο γκολ , όχι  μόνο πέρασε σαν σταματημένους 5 αμυντικούς της Ντόρτμουντ, αλλά κάθε έναν που περνούσε,  γύριζε πίσω και του έδινε και αυτόγραφο.


2. Η ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων στο Ντόρτμουντ ήταν σκανδαλωδώς μεγάλη και παραλίγο το δεύτερο ημίχρονο να αρχίσει πιο νωρίς από το πρώτο.


3. Στην ΟΥΕΦΑ προξένησε μεγάλη εντύπωση, ότι βρέθηκαν στην 'Αρσεναλ ξαφνικά δύο τερματοφύλακες χειρότεροι από τον Κοστάντσο. Δεδομένου ότι ήθελαν να βραβεύσουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, σαν τον χειρότερο τερματοφύλακα του 2011,  οι εμφανίσεις των δύο γκολκήπερ της Αρσεναλ, χάλασαν τη  μεγάλη εκδήλωση.


4. Εντύπωση επίσης προκάλεσε ότι ο Βενγκέρ χρησιμοποίησε πολλούς νέους και άγνωστους παίκτες , που δεν τους ήξερε ούτε ο ίδιος. Ακούγεται καθαρά στο βίντεο ο Βανγκέρ να λέει σε παίκτες της 'Αρσεναλ:  "Ε, φίλε, γύρνα πίσω", " Πως λένε φίλε το όνομά σου;" και " Φίλε, πες στον φίλο σου που παίζει δεξιά στο κέντρο να φυλάει τον Μανιάτη ".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μέρκελ: Χάιλ Ντόρτμουντ! Χάιλ Μαρσέιγ!