Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δεν έχει τέλος η κρίση - Απολύθηκε ο Ψινάκης


Το άκρον άωτον των απολύσεων. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 απέλυσαν τον Ηλία Ψινάκη από την εκπομπή «Fab 5» και τι άλλο μπορεί να μας δείξει ότι φτάνουμε στον πάτο αυτής της κρίσης.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 σαν πρόφαση λένε ότι
πολύ δυσαρεστημένα από τις αρνητικές δηλώσεις που έχει κάνει ο Ψινάκης δημοσίως σχετικά την εκπομπή του, αλλά  με άλλες εκπομπές του σταθμού, όπως το «Dancing on ice». Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο ΑΝΤ1 , στα παλιά του παπούτσια γράφει πια τον Ψινάκη και αν θέλει να δουλέψει του δίνει μέχρι 500 ευρώ και πολλά είναι.

Όπως διαβάζουμε στο newit.gr, μία ακόμα κόντρα του ΑΝΤ1 με τον fabulous Ψινάκη είναι σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Φλωρινιώτη στο «Fab 5», που δεν τον ήθελαν στον ΑΝΤ1, αλλά ο Ψινάκης  επέμεινε και τελικά το επεισόδιο με τη μεταμόρφωση του μεγάλου. showman γυρίστηκε.

Ο Φλωρινιώτης είχε προκαλέσει και την απόλυση του Μάνου Χατζηδάκι, αλλά βέβαια η απόλυση του Ψινάκη, είναι πολυ μεγαλύτερου βεληνεκούς απο του Χατζιδάκι , προσθέτει  το Πάμε Λουκέτο.


Η απόλυση Ψινάκη, η σύλληψη Γαβαλά και τι άλλο θα δούμε ακόμα , δείχνει ότι έχει αρχίσει ένας ανελέητους πόλεμος στο λάιφ στάιλ!

Να αντισταθούμε, βέβαια!!