Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Tον Τζιμπούρ στο γκολ κάλυπτε ο Θεοδωρίδης

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναιτωλικού με 2-0 μέσα στο Καραΐσκάκη, παρ΄ότι κυνηγήθηκε άγρια από τη διαιτησία.

Έπρεπε να περάσουν 62 λεπτά μέχρι οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν το πρώτο γκολ με φανταστική εκτέλεση πέναλτι τ του Πάντελιτς

Μετά το λεπτό αυτό ο Ολυμπιακός και ο διαιτητής Παπάς βρήκαν ρυθμό και με τη βοήθεια του ενός επόπτη   που έκανε για δύο, έκαναν
πραγματικά όργια στο παιχνίδι και έφτασαν εύκολα στο 2-0 , με γκολ του Τζιμπούρ , που δεν ήταν καραμπινάτο οφσάιντ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζιμπούρ μετά ο δεύτερο γκολ έγινε αλλαγή, γιατί δεν χρειαζόταν άλλο, ενώ ο  κ. Παπάς όχι, παρέμεινε στον αγώνα,  γιατί μπάλα είναι, δεν ξέρεις τι γίνεται.

 Ο Παναιτωλικός έπαιξε  συγκρατημένα  στο πρώτο ημίχρονο λόγω Άρσεναλ και διατήρησε το 0-0,  αλλά και γιατί ό,τι και νάκανε, το γκολάκι θα τότρωγε, ούτως ή αλλέως.

Ο Βαλβέρδε  πάντως ανησύχησε γιατί ο διαιτητής δεν έβαλε ένα γρήγορο γκολ και έδειξε στο ημίχρονο, ότι έχει γίνει χειρότερος στις προλήψεις από τον Αλέφαντο. Φόρεσε   το γούρικο παλτό,  που φορούσε στη νίκη με τη Μαρσέιγ και τούφερε πραγματικά γούρι και δεν θα το βγάλει πια κυριολεκτικά από πάνω του, ούτε στον ύπνο.

  Το πρώτο γκολ ήταν από πέναλτι και αποβολή στον Ρότσα, λόγω ονόματος, γκολ ο Πέναλτιτς , συγγνώμη ο Πάντελιτς. Ο Ρότσα καλώς αποβλήθηκε και κανονικά δεν έπρεπε να παίξει από το πρώτο λεπτό ο Μπουμπλής.

Στο δεύτερο γκολ ένα στρέμμα οφσάιντ του Τζιμπούρ , τον κάλυπτε ο Θεοδωρίδης. Όχι ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο  παίκτης του Παναιτωλικού, αλλά ο Σάββας.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χειροπέδες του οίκου ΓΑΔΑ- λάς , φόρεσαν στον Λάκη Γαβαλά