Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Χειροπέδες του οίκου ΓΑΔΑ- λάς , φόρεσαν στον Λάκη Γαβαλά


Κουίζ έβαλαν  όλα τα κανάλια, οι εφημερίδες , τα σάιτ και τα μπλογκ , αφού έδειχναν έναν άνθρωπο που έμοιαζε καταπληκτικά με τον Λάκη Γαβαλά, αλλά του είχαν φορέσει στο πρόσωπο ένα πλέγμα ή μωσαϊκό ή όπως λέγεται αλλιώς,  για να μην τον αναγνωρίσουμε.

Έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την αναγνώριση μάλιστα , μιλώντας για
"γνωστό μόδιστρο" , που χρωστούσε στο Δημόσιο, που παίζει σε μια εκπομπή μεταμορφώσεων στον ΑΝΤ1, που αποχώρησε μόνος τους από μια εκπομπή με πάγο , που όλα αυτά  έκανan  σχεδόν την αναγνώρισή του .

Το μυστήριο το έλυσε το Μέγκα. Πάντα πρωτοπόρο βρήκε λύση για τα προσωπικά δεδομένα. Είπε ότι ήταν ο Λάκης Γαβαλάς ο κύριος αυτός  και δεν έδειξε κανένα πλάνο.

Κοντέψαμε να σωριαστούμε όλοι κάτω από την αποκάλυψη. Καλά το είχαμε καταλάβει.,Το πλέγμα στο πρόσωπο ταίριαζε πολύ με το ντύσιμο του Λάκη Γαβαλά

Σε λίγο πάντως ,  θα γεννιόμαστε με το "μωσαικό´" των δελτίων ειδήσεων στο πρόσωπο. Κανονικά  όμως πρέπει να δείχνουν και τους παρουσιαστές με πλέγμα στο πρόσωπο για να μην τους αναγνωρίζουν στο δρόμο.

Τον Λάκη Γαβαλά , σας λέει τώρα ο Πάμε Λουκέτο, τον συνέλαβε η Police Fashion. Φορούσε επώνυμες αλυσίδες, του οίκου  και ήδη έχουν δοθεί 50.000 παραγγελίες από τα ίδια κομμάτια.

Τον έκλεισαν για 5-6 λεπτά στην Ψαρού , ίσα για τις φωτογραφίες και μετά αφέθηκε να κοιμηθεί, όπως δήλωσε χωρίς πλέγμα αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Tον Τζιμπούρ στο γκολ κάλυπτε ο Θεοδωρίδης