Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η προφητεία του Πάγκαλου

Οσοι δεν το πιστεύουν ότι βγαίνει αληθινή η προφητεία των Μάγια  για το τέλος του κόσμου την Παρασκευή , πείστηκαν από μία σειρά προφητικών γεγονότων που συνέβησαν χθες.

Δημοσιεύθηκε  αποκαλυπτική φωτό του Πάγκαλου με μπουρνούζι στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Ήταν τόσο μεγάλο το μπουρνούζι που κάνει για πέντε αντίσκηνα.'Αυτό που προκάλεσε περισσότερο εντύπωση  ήταν το έντονο του χρώματος  που ήταν  όμως ακαθάριστο. Ακούστηκαν τα χρώματα ροδακινί , φραουλί , πορτοκαλί, βερυκοκί κλπ.

 Ακολούθησε άλλο γεγονός που έκανε πολλούς  να πουν, ότι πράγματι φτάνει το τέλος του κόσμου. Μετά τον Πάγκαλο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με μαγιό της Μέρκελ. Τι τέλος του κόσμου όμως; "Μις Τέλος του Κόσμου", η Ανγκέλα! 

Ευτυχώς δίπλα στη Μέρκελ  με μαγιό δεν ήταν ο Σαμαράς , που δέχτηκε  χθες στο Μαξίμου 13 εκπροσώπους πολυεθνικών ομίλων και δεν πιανόταν από τη χαρά του. Μόνο ο αριθμός  όμως , δείχνει τι έχει να γίνει την Παρασκευή.

"Κυνήγι επενδυτών"  κάνει ο Σαμαράς. Το "Κυνήγι των πολιτών" όμως, το κάνει πολύ καλύτερα. 

Απορρίπτεται και από τον Αρειο Πάγο η ενσωμάτωση του χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Είναι το τέλος  ακινήτων, το τέλος του κόσμου για τον Στουρνάρα.

Ο Στουρνάρας  όμως επιμένει και δηλώνει στο "Πάμε Λουκέτο" ότι το χαράτσι θα εισπραχθεί "ο κόσμος να χαλάσει". Αυτό όμως είναι παράνομο. Θα είναι τα ύστερα του κόσμου αν διωχθεί , συλληφθεί και γυρίζει κι αυτός από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

 Και τα προφητικά και σημαδιακά φαινόμενα συνεχίζονται. Μεταφέρθηκε τελικά στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης, κάτι που δεν είχαν προβλέψει ούτε οι Μάγια.

Το μπουρνούζι είναι κόκκινο , ξέβαψε με τα πολλά πλυσίματα, όπως διευκρίνισε  τελικά σε τουίτ  ο Πάγκαλος. Αυτό είναι και το καταλυτικό στοιχείο  και λέμε ότι είνσι προφητικό το μπουρνούζι του Θόδωρου, γιατί οι Μάγια έχουν γράψει σε πάπυρους, ότι  το κόκκινο χρώμα θα κυριαρχήσει στο τέλος του κόσμου.

(Από την Εφημερίδα των Συντακτών)