Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Φειζαλαφούζοι και Τσακοπαναγόπουλοι


Φουλ Αμυνα
Του Λάκη Μπέλλου

(Τίτλος)
Φεϊζαλαφούζοι  και Τσακοπαναγόπουλοι 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Αλαφούζος δέχτηκε τελικά την πρόταση του Πρίγκηπα Φεϊζάλ ο οποίος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναικός. Την είδηση σας ξεφουρνίζει πάλι η "Φουλ Αμυνα" και βγάζει άκυρα όλα τα ρεπορτάζ για τα θέμα που διαβάσατε ή θα διαβάσετε στην "ΕφΣυντ".

ΤΗ ΝΥΧΤΑ είχαμε διεργασίες και την τελική συμφωνία στην πρόταση των 28 εκ. που είχε κάνει στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Φεϊζάλ. Για να ολοκληρωθεί όμως χρειάστηκε ο Πρίγκηπας να  στρογγυλοποιήσει το ποσόν και να κάνει  30 τα εκατομμύρια, όπως ζήτησε η άλλη πλευρά.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ έγινε στο Καβούρι, όπου έχει γυριστεί και η δημοφιλής ταινία "Ξυπόλητος Πρίγκηψ", ενώ είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με τον Άραβα επενδυτή να βρίσκεται στο "Κάραβελ" και τον πρόεδρο της ΠΑΕ στον  "sentra fm".

ΠΑΡΑ το γεγονός ότι  ο κ. Αλαφούζος είναι αλλεργικός με του πρίγκηπες αποδέχθηκε τη συμφωνία όταν ο κ. Φεϊζάλ δέχτηκε να πληρώσει και το ρεύμα στο ΟΑΚΑ. 

ΑΠΟ την πλευρά του ο κ. Φεϊζάλ, πρότεινε στον κ. Αλαφούζο να είναι μαζί στην προεδρία , για  να στέλνει τα τουίτ εναντίον της διαιτησίας και του  κ.  Μαρινάκη, γιατί τα τουίτερ απαγορεύονται στον αραβικό κόσμο.Έτσι  πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι  πλέον ο κ. Φεϊζάλαφούζος.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ στην ίδια λογική θα είναι ο κ. Τσακοπαναγόπουλος, για να προσφέρουν το έργο τους και οι κύριοι Τσάκας και Παναγόπουλος, κυρίως στο "Τsakas tv", που σχεδιάζεται.   Στο συμβούλιο θα είναι  επίσης από την πλευρά Πρίγκηπα οι Δομάζος - Αντωνιάδης και από την πλευρά Αλαφούζου οι Καμάρας- Σούρπης. Ο Γκούμας την πάτησε και έμεινε έξω.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις 5 φθάνουν στο αεροδρόμιο τέσσερα διαφορετικά τσάρτερ από τέσσερις διαφορετικές περιοχές του κόσμου, με τα 4 μεταγραφικά αποκτήματα που είχε έτοιμα ο κ. Φεϊζάλ. Τα 30 εκ. ήρθαν το πρωί σε ελληνική τράπεζα και αμέσως διοχετεύθηκαν για τη ρευστότητα της αγοράς.