Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Είχε Μέσι η Κοπεγχάγη; Είχε Αντονσον ο Παναθηναϊκός;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ
Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έβαλε 30 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο και ακριβότερο τα 80. Μόνο με αυτό το συμβολικό εισιτήριο και τι δεν μπορούσες να παρακολουθήσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο.

1. Τον Παναθηναϊκό να τρώει δύο μόνο γκολ από την Κοπεγχάγη.

2. Τον Παναθηναϊκό με μια θαυμάσια άμυνα για την Κοπεγχάγη, να συμπληρώνει 1-7 γκολ και να απειλεί να σπάσει κάθε ρεκόρ στη διοργάνωση.

3. Τον κατατρομαγμένο Τζόρβα με αυτά που έβλεπε να γίνονται μπροστά του, να κάνει στο πρώτο γκολ , τη μεγαλύτερη έξοδο στην ιστορία του Τσιάμπονς Λιγκ . Νοσταλγήσαμε τον Καρνέζη που δεν έχουμε δει ακόμα.

4. Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σαν σέντερ μπακ να διαγράφει σε μια βραδιά όλη την ιστορία του και να θυμάται μόνο τη χθεσινή απόδοσή του.

5. Τον Λέτο να γυρίζει πίσω αναδρομικά , αφού αυτό έπρεπε να το κάνει στην Μπαρτσελόνα

6. Τον Μαρίνο, πάλι βασικό, με την αιτιολογία που σκοτώνει: «Τον ξέρει ο Νιόπλιας από τις Ελπίδες»

7. Τον Μπουνσόγκ στον πάγκο. Ο Νιόπλιας δεν τον έβαζε χθες και δέκα αλλαγές να έκανε. Θα προτιμούσε να χρησιμοποιήσει τον ...
πάγκο.

8. Τον Πλεσίς να μπαίνει σαν αλλαγή (Αυτό κι αν δεν ήταν η μεγάλη έκπληξη της ΠΑΕ Παναθηναικος)

9. Τον Καραγκούνη να αποθεώνεται ( το κακό είναι, ότι δεν…


μπορούσε να κατουρήσει στο ντόπινγκ κοντρόλ, όπως λένε οι πληροφορίες )

10. Τον Κατσουράνη να προπονείται για την Κυριακή, που θα παίξει σέντερ μπακ. Το πήρε απόφαση.



Εισιτήρια δεν έχουμε, αλλά το γήπεδο μας φάνηκε μάλλον μισοάδειο, παρά μισογεμάτο. Διάφορα κακοήθη σάιτ έγραψαν ότι άνοιξαν οι πόρτες στα ακριβά εισιτήρια . Μια κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ ήταν για να μη φαίνονται άδεια τα καθίσματα.

Ωραίες δηλώσεις έκανε ο κ. Πατέρας στη λήξη αλλά δεν ακούγονταν, γιατί τον σκέπαζαν φωνές φιλάθλων που τον αποθέωναν.

¨Όλοι ζηλέψαμε τον Ν' Ντόι, Εδώ ζηλέψαμε τον Άντονσον, Φάνηκε το κενό του στον χθεσινό Παναθηναϊκό.

Για τον Νιόπλια δεν είπα λέξη. Με το θέμα ασχολούνται άλλοι συνάδελφοι και μέχρι την Κυριακή θα τον ξεπαστρέψουν μόνοι τους.

Ο Τεν Κάτε που διαβάσατε στον τίτλο , δεν θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Απλώς είναι ένα από τα ονόματα που θα ακουστούν για νέοι προπονητές. Ο νέος προπονητής θα είναι τελικά ή ο Κούπερ ή ο Τέν Κάτε, ή ο Μουνιόθ ή ο Ρότσα ή ο Βαλβέρδε ή ο Ρεχάγκελ. Πιθανότερος όμως είναι ο Μπάγεβιτς ή ο Μαρκαριάν.

Στο μεταξύ μετά το κάζο μετά τα εισιτήρια , στον αγώνα με την Ρούμπιν Καζαν θα τιμώνται από 5 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο, μέχρι 7 ευρώ το ακριβότερο.