Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Άει στο Γιάλομ!

35ΡΗΔΕΣ ΜΕΣΟΚΟΠΟΙ

Οι 35άρηδες νιώθουν τώρα, την κρίση ηλικίας που άλλοτε περνούσαν οι 50άρηδες.Νιώθουν δηλαδή μεσόκοποι. Αυτό λένε Βρετανοί ερευνητές που εξέτασαν άνδρες ηλικίας 35-44 ετών οι οποίοι δήλωσαν πως αισθάνονται κατάθλιψη, αποκομμένοι κλπ, όπως διαβάσαμε και μπορείτε να διαβάσετε κι εσείς (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=44413&catid=5&la=1)

Προφανώς άμα είναι έτσι οι 35άρηδες, λέμε εμείς το επιστημονικό μας συμπέρασμα, στα 55 θα είναι χούφταλα και στα 60 ..
μπάζα.

Προσθέτει ακόμα ή έρευνα ίσως οι γονείς στη Μ. Βρετανία, έχουν χάσει την επαφή με τα παιδιά και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Γι αυτό καταφεύγουν στο Facebook και μιλούν μαζί τους μέσω υπολογιστή.

Να μας επιτρέψουνε όμως οι Βρετανοί να διαφωνήσουμε και να πούμε, ότι πολλές φορές οι 35άρηδες καλούν τα παιδιά τους στο Facebook, τα οποία όμως ...
δεν τους κάνουν «φίλους»

Την έρευνα ακόμη την αμφισβητούμε, γιατί ο 35άρης μπορεί νάχει και παιδί 6 μηνών, οπότε είναι δύσκολο να κάνει chat με το παιδί στην κούνια του. Αλλά από την άλλη, όλα γίνονται σήμερα.

Υπάρχει όμως και ένα καλό για τους άνδρες ηλικίας 35-44 ετών, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Είναι το κοινό στην τηλεόραση, που θέλουν όλα τα κανάλια.

Όπως βλέπετε το ψυχολογικό το παίζουμε στα δάκτυλα. Γι αυτό εδώ στο pamelouketo , που ακόμα είμαστε σε δοκιμαστική μορφή σας ετοιμάζουμε εκπλήξεις που θα πέσετε στα πατώματα. Ετοιμάζουμε μια στήλη με θέματα ψυχολογίας που θα λέγεται «Άει στο Γιάλομ!» και ο δόκτωρ) ( Ιρβιν Γιάλομ, στη φωτό παραπάνω)  θα σας δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα και θα γίνετε κι εσείς σπίρτα στην ψυχολογία.