Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μιλάει ο αυτόπτης μάρτυρας στην πτώση του Καραμανλή από το ποδήλατο ( διαρκής ροή 3)

Υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας στην πτώση του Κ. Καραμανλή από το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να φοράει τώρα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι.

Ο μάρτυρας είναι 34 χρονών, άνεργος και δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του. Να τι λέει στην κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, που εξασφάλισε το http://pamelouketo.blogspot.com/
«Ήταν Σάββατο μεσημέρι στις 12.34 ακριβώς, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό στη ζωή μου. Είχα πάει στη Ραφήνα να πάρω λίγο αέρα, γιατί είμαι άνεργος και βλέπω τότε τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει βόλτα με το ποδήλατο. Φορούσε μια φόρμα του Παναθηναϊκού και άκουγε MP3, δεν ξέρω ποιο τραγούδι.

Εγώ δεν τρόμαξα, γιατί ήμουν δυο πεζοδρόμια μέσα και η αλήθεια είναι ότι χτυπούσε διαρκώς την κόρνα να παραμερίσει ο κόσμος. Αυτό το έκανε ο κόσμος σε χρόνο ντε τε, γιατί πανικοβλήθηκε, όμως με τρόμο είδα έναν πεζό να  προπορεύεται και να περπατά αμέριμνος ο μαλάκας στο πεζοδρόμιο , χωρίς να καταλαβαίνει τι του επιφυλάσσε η τύχη.. Ο πεζός δεν κατάλαβε ότι πίσω του ερχόταν το ποδήλατο με τον όγκο του Καραμανλή

Γυρίζει την τελευταία στιγμή ο πεζός και ...
ξαφνιάστηκε, γιατί βλέπει ένα ποδήλατο και ένα βουνό να κατευθύνονται καταπάνω του . Όταν βλέπει όμως τελευταία στιγμή ότι το βουνό είναι ο Καραμανλής, του κόβονται τα ήπατα. « Φύγε ρε μαλάκα, του φωνάζω. Θα σε σκοτώσει»

Την τελευταία στιγμή  αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα τελικά να πέσει πάνω στον κ. Καραμανλή ο οποίος με την σειρά του έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στη μέση του δρόμου και βούλιαξε το σημείο 80 πόντους.

Ο Καραμανλής είχε φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι και φώναζε κι έβριζε τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Γκοβού.

Ξάπλωσε λίγο στο πεζοδρόμιο να συνέλθει και έφτασε στο μεταξύ η Νατάσσα, που άρχισε να του φωνάζει μπουχέσα τι ήθελες να ανεβείς, δεν σου είχα πει ότι θα σκοτωθείς, χτύπησες τον άνθρωπο παλιοκεφάλα και έφυγε και μπήκε στο φέισμπουκ να ξεχαστεί από το τραγικό γεγονός.

Αυτά καταθέτω και γράμματα γνωρίζω»