Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αντίο, τιτανοαξέχαστε, Πολ το Χταπόδι

Ο επικήδειος στον Πολ το χταπόδι.

Χθες το χάσαμε. Σήμερα το αποχαιρετήσαμε. Ο επικήδειος του pamelouketo, που εκφωνήθηκε στην τελετή:

Aλησμόνητε Πολ το χταπόδι

Έφυγες νωρίς, απροσδόκητα. Ο Πολ το χταπόδι, δεν υπάρχει πια. Πέθανες το πρωί της Τρίτης, σε αποχαιρετάμε σήμερα. Μάθε τιτανοαξέχαστε Πολ ότι κηρύχτηκε τριήμερο πένθος σε όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία, όλου του κόσμου. Εδώ στο pamelouketo  κρατήσαμε κι ενός λεπτού σιγή. Πρόσωπα κέρινα στο άκουσμά του θανάτου σου, χέρια κρύα, ούτε το δελτίο του στοιχήματος δεν μπορούσαμε να συμπληρώσουμε. Παίξαμε Κίνο.

Ο Πολ το χταπόδι, πρόβλεπες τα πάντα. Μόνο το θάνατό σου δεν είχε προβλέψει, τιτανοπολυαγαπημένε μας, πατέρα, ...
αδελφέ, ξάδερφε, κουμπάρε, νονέ, παππού, Πολ το χταπόδι. ¨Όλα αυτά ήσουν για μας. Και ακόμα περισσότερο. Ήσουν τόσο ψηλά στην εκτίμηση όλων των παικτών και είχες την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων Πολ το χταπόδι.. Γιατί είχε και αντίπαλους. Που έπαιζαν κόντρα στα προγνωστικά σου στο Μουντιάλ, αλλά πήγαν βέβαια στον κουβά, το τιτανοαλησμόνητε. Πολ το χταπόδι

Τέτοιες ώρες όμως δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αναπόληση στιγμών αλλοτινών. Που έδινες τα προγνωστικά σου και τρέχαμε να πάμε στο πρακτορείο ή να μπούμε στο ίντερνετ τιτανοπολυαγαπημένε μας Πολ το χταπόδι. Στιγμών χαρούμενων και υπέρτατης ευτυχίας και ευφορίας, όταν βάζαμε στην τσέπη τα κέρδη.

Μάτια κλαμένα παντού. Κλαίμε βουβά όμως. Και κλαίμε όχι μόνο μια φορά, αλλά 8 φορές. Μια φορά για το κάθε σου πλοκάμι. Σήμερα στο δελτίο, στον αγώνα νούμερο 313, παίζουν Στρανσμίτ- Γκέφερλιντ. Τι να παίξουμε Πολ το χταπόδι, χωρίς την συμβουλή σου; Πόσα κόρνερ θα έχουμε στο 432, Κόνφερνες – Κέτερνιγκ;

Δεν μας μιλάς. Νιώθω όμως να μας χαμογελάς. Σαρδόνεια. Γιατί ποτέ πια ο κόσμος των τζογαδόρων, δεν θα είναι ίδιος, χωρίς εσένα Πολ το χταπόδι.

Το κενό σου τεράστιο, Πολ το χταπόδι. Τι θα το αντικαταστήσει δηλαδή; Καμιά σουπιά; Ας είμαστε σοβαροί!

Πολ το χταπόδι, σε ευχαριστούμε.

Καλό ταξίδι Πολ το χταπόδι.

Καλό ταξίδι, εκεί ψηλά που πας. Η μήπως τα χταπόδια πάνε βαθιά στη θάλασσα, όταν εγκαταλείπουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Μάλλον έτσι είναι Πολ.

Μάθε ότι όλα τα μπλογκ ασχολούνται μαζί σου ΄ Εύχονται να είναι "ελαφρύ το κοφτό μακαρονάκι που σε σκεπάζει"... Ααααααααααααααααααα! Κλαίω, μισό λεπτό να σκουπίσω τα δάκρυά μου.

Τιτανοαθάνατος, Πολ το χταπόδι!

Υστερόγραφο: Αν παίξεις σήμερα, εκεί, που θα πας, στο 512, Κατσίμπασα –Καζάνσπορ, διπλό. Σιγουράντζα τιτανοαγαπημένε μας Πολ το χταπόδι..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΦΟΥΤ ΜΠΟΛ  ΚΑΙ ΦΟΥΤ-ΠΟΛ http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_5371.html