Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Θα δούμε «Πάττυ» σήμερα και όχι το «Νησί»

 Σήμερα στις 6μμ δεν θα χάσουμε την αγαπημένη μας «Πάττυ» στο Μέγκα για έναν βασικό λόγο. Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο την Μπιάνκα να ανοιγοκλείνει το στόμα, αλλά επειδή η φωνή με την μεταγλώττιση έρχεται...
 με 5 λεπτά καθυστέρηση θέλουμε να δούμε τη συνέχεια σήμερα , που η Πάττυ πηγαίνει στο αεροδρόμιο να αποχαιρετήσει τον Ματίας.

Δεν θα δούμε στις 9.50 απόψε , πάλι στο Μέγκα, το «Νησί» για τους εξής 7 λόγους:

1. Θα το δει το 80% των Ελλήνων και φτάνει και περισσεύει να το δούμε κι εμείς
2. Ότι είναι πάνω από 79% είναι δικτατορία, και μακριά από μας αυτά.

3. Κλάψαμε πολύ στο πρώτο επεισόδιο και δεν έχουμε άλλα δάκρυα.

4. Πήραμε το βιβλίο και διαβάσαμε το τέλος

5. Θα δούμε «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Χατζηνικολάου, που θάχει άτυπο ντιμπέιτ με τους υποψήφιους του Πειραιά και τον Γιώργο Αυτιά, όμως δεν έχει κληθεί η Δάφνη Μπόκοτα.

6. Θα δούμε επίσης « Φάκελους» με τη μαρτυρία του Γάλλου πληροφοριοδότη για τις λίστες και τα ονόματα Ελλήνων φοροφυγάδων, στη Σοφία Παπαΐωάννου, και μία έρευνα του Τάσου Τέλλογλου για τη διαδρομή ενός δημάρχου από το Δημαρχιακό Μέγαρο στο κελί της φυλακής. Το καλύτερο είναι όμως ότι πιθανόν να δούμε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που είναι η εμβληματική μορφή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

7. Δεν θα δούμε το «Νησί» γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε πέσει θύματα πλύσης εγκεφάλου. Κάτι τέτοια έχει γυρίσει πολλά η ΕΡΤ και δεν έπιαναν 6%.