Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πρετεντέρης: " Γεια, στο στόμα του Προβόπουλου !"

ΑΠΟΨΕ ΕΊΔΑΜΕ ΤΟ ΜΈΓΚΑ ( ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ;)

Εντυπωσιακός ήταν απόψε ο συναγωνισμός στο δελτίο του Μέγκα, για το ποιος θα εκπροσωπούσε καλύτερα τον κύριο  Προβόπουλο, στο δελτίο.  Η μάχη έγινε μεταξύ των Γιάννη Πρετεντέρη, Παύλου Τσίμα, Μανόλη Καψή και ήταν συντονισμένη μαζί τους και η Όλγα Τρέμη, δικαιολογημένα αφού είναι συντονίστρια του δελτίου.

Και οι 4 ύψωσαν  πολύ τη φωνή τους, αλλά δεν το καταλάβαμε γιατί έγινε αυτό,γιατί συμφωνούσαν. Αν διαφωνούσαν δηλαδή, θα έπρεπε να σπάσουν τα τζάμια του Ερρίκου Ντυνάν δίπλα.

 Περιέργως πιο μαχητικός ήταν ο κ. Τσίμας, όμως με διαφορά κέρδισε πάλι ο κ. Πρετεντέρης  αφού σηκώθηκε όρθιος από την καρέκλα και φώναξε " " Γεια στο στόμα του Προβόπουλου ! "  και "Ζήτω η 27 η Οκτωβρίου" "Ζήτω το ΔΝΤ" και  πρόσθεσε,  όλο ζητάνε οι ζήτουλες  γέροι των ΚΑΠΗ και πάνε  εκπαιδευτικές εκδρομές εκδρομές στη Μύκονο να πηδήσουν  Σουηδέζες γριές, όμως δεν μπορούν να πηδήξουν ούτε ένα σκαλοπάτι.

 Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο κ.  Τσίμας που ήταν λάβρος και γάβρος, παρότι ...
 Παναθηναϊκός, κατά των μαθητών των απομακρυσμένων περιοχών που στοιχίζουν 19.000  ο ένας και ζήτησε να τους πάρουν πίσω τις τζάγκουαρ  με τις οποίες πάνε στα σχολεία .

Παρενέβη ο Μανόλης Καψής ο οποίος ζήτησε να κατασχεθούν και τα ελικόπτερα αέρος- αέρος σαλάμι. Τότε  κ. Τρέμη αναρωτήθηκε, γιατί δεν έχει σουβλιστεί ακόμα ο μαθητής που στοιχίζει 19.000 ευρώ και οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία και στο μνημόνιο νούμερο 4.

Οι σχολιαστές έδειχναν διάθεση να το πάνε παραπάνω το πράγμα , αλλά τηλεφώνησε ο κ. Προβόπουλος, που είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος  και  τους παρακάλεσε να σταματήσουν και να μην το τραβήξουν παραπάνω.

Πρόσθεσε δε ότι ο μαθητής των 19.000 ευρώ  θα εκτελεστεί.

Όσον αφορά τα ΚΑΠΗ διευκρίνησε ότι τα ΚΑΠΗ που πηγαίνουν στη Μύκονο έχουν σπείρει πολλά παιδιά με αποτέλεσμα σήμερα τα σπρεντ να ανέβουν  τρελά 154, 5 μονάδες βάσης και ότι θα δημιουργηθούν θάλαμοι αερίων για τα ΚΑΠΗ για να σωθεί η χώρα.

Μετά την παρέμβαση Προβόπουλου , η κ.  Τρέμη κάλεσε να παρουσιαστεί μπροστά της η κυρία Λούκα Κατσέλη για τη συνέχεια, που ήταν όμως σούπα, γι αυτό δεν αξίζει να την αναφέρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΚΑΠΗ- ταλισμός http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_9915.html