Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πως πέρασε τη βραδιά στο διαμέρισμα η τρόικα

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Έπιασε δουλειά ο γείτονας που μας καρφώνει τι γίνεται στο διαμέρισμα που νοίκιασαν στην Διονυσίου Αρεποπαγίτου, τα μέλη της τρόικας του ΔΝΤ( http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_3736.html) .

Μας έστειλε μέιλ και μας τα λέει όλα με το Δου και το ΝουΤού.

«Αγαπητό pamelouketo.
Και οι τρεις του ΔΝΤ έβλεπαν χθες το βράδυ Καπουτζίδη. Να μην περιμένει η Ρούλα νούμερα σήμερα. Όταν τραγούδησε μάλιστα ο Λε Πα, τραγουδούσαν κι αυτοί , «Τόπε, τόπε ο Πορτογάλος» και εννοούσαν μάλλον τον Μπαρόζο.

Κάποιο διάστημα έβλεπαν «Αθλητική Κυριακή», αλλά ακούστηκαν να διαμαρτύρονται γιατί ο Αλκης Πασαλίδης, δεν μετέδωσε τα αποτελέσματα του αμερικάνικου πρωταθλήματος ράγκμπι και πήραν τηλεφωνο τον Χυτήρη. Να είστε βέβαιοι ότι την Κυριακή θα έχουμε αποτελέσματα ράγκμπι.

Τη νύχτα είχαν άφθονη διούρηση γιατί ακούγονταν το καζανάκι κάθε τρεις και λίγο.

Κάποια στιγμή ακούστηκε θόρυβος από σύρσιμο επίπλων. Προφανώς έσερναν την ντουλάπα με τους γαλάζιους σκελετούς, που είπε ο Παπανδρέου.

Ξύπνησαν στις ...
06.45 και έβλεπαν Αυτιά. Όταν διάβαζε τις εφημερίδες, οι αντιδράσεις τους ήταν χαρακτηριστικές.

Όταν άκουσαν ότι ένας στους 3 Έλληνες, δεν πληρώνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, αναρωτήθηκαν πως μπορούν να πληρώνουν 2 στους 3 Έλληνες το λογαριασμό και σημείωσαν να το συζητήσουν όταν αργότερα θα κάνουν την βόλτα στα υπουργεία.

Μετά όταν άκουσαν ότι ένας στους 11 Έλληνες, πάει σε συσσίτιο, υποσχέθηκαν να το αυξήσουν το ποσοστό στο Μνημόνιο νούμερο 2, που προβλέπεται λόγω μεγάλης επιτυχίας να φτάσει μέχρι το νούμερο 6, και να ξεπεράσουν τα «Σαγόνια του καρχαρία» που έφτασε μέχρι του νούμερο 7.

Μετά ανακάλυψαν ότι έτρεχε το καζανάκι από το πολύ τράβηγμα όλη τη νύχτα και άκουσα καθαρά να φωνάζουν στον υδραυλικο «χωρίς απόδειξη», απαντώντας προφανώς σε σχετικό ερώτημα του υδραυλικού

Στις 08.45 έφυγαν .

Για ο, τι νεότερο  αγαπητό pamelouketo θα σας καρφώσουμε τις εξελίξεις σύντομα"