Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Απειλεί να πάει τον ΦΠΑ στο... 32% η τρόικα ! Τι "καρφώνει" ο γείτονας

Ο γνωστός μας γείτονας στο διαμέρισμα του ΔΝΤ στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μας έστειλε μειλ και μας κάρφωσε πολλά από την τελευταία δραστηριότητα της τρόικας στο σπίτι. Και είναι πολύ σοβαρά και αποκαλυπτικά, όσα μας καρφώνει:

" Αγαπητό pamelouketo

Οι γείτονες τάχουν πάρει άγρια και με τα δύο μεγάλα κόμματα, για το θέμα των εκλογών. Παρότι δεν θα γίνουν, η ανακίνηση  και η συντήρηση της εκλογολογίας, φωνάζουν και τους άκουσα καθαρά, λένε ότι είναι σαν να έχουν προκηρυχθεί εκλογές. Ακουσα τον πιο ψηλό της τρόικας να ουρλιάζει ότι
 έχει πει στον Παπανδρέου να μην αναφέρει τη λέξη " εκλογές ", ούτε στην Άντα.

Για τον Σαμαρά συμφωνούσαν και οι τρεις και τον αποκαλούσαν "Καραγκιόζη" γιατί πανηγύριζε που παραλίγο να πάρει λιγότερα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον έλεγαν "Σβαρτζενέγκερ"  για την  "ολική επαναφορά" που είπε και "Έβερτ" για την "Αναγέννηση Καρδίτσας" που ξεστόμισε.

Πήραν τηλέφωνο τον Παπακωνσταντίνου στις 9.12 χθες το βράδυ και τον ξέχεσαν και απείλησαν ότι θα πάνε τον μικρό ΦΠΑ στο 32% και τον μεγάλο στο 48, 4%.

Στις 9.50 ηρέμησαν γιατί έβλεπαν το "Νησί" και το μόνο που ακούγονταν τα αναφιλητά τους. Το βράδυ των εκλογών δεν είδαν τα αποτελέσματα, γιατί για δεύτερη  φορά είδα γυναίκα να περνάει το διαμέρισμά τους. Η τρόικα έγινε κουαρτέτο και οι κραυγές ακούγονταν μέχρι το Θησείο και μπλέκονταν με το διάγγελμα του πρωθυπουργού που μιλούσε αυτή την ώρα. και φώναζαν "τι σου κάνω Ελλάδα μου", "σκύψε ευλογημένη Ελλάδα"  και άλλα τέτοια πρόστυχα

 Για ο, τι νεότερο, θα επανέλθω με άλλο κάρφωμα. Ο γείτονας "
,