Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Κουίζ: Με τι επικοινωνεί η Μενεγάκη;

Το κουίζ που σας βάζουμε σήμερα είναι πολύ δύσκολο. Το ερώτημα είναι ΅Με τι επικοινωνεί η Μενεγάκη;". Εντάξει, δεν περιμένουμε να το βρείτε όλοι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν περιμένουμε να το βρει και κανένας.

Η απάντηση λοιπόν , όπως την είπε η ίδια σήμερα από την εκπομπή της, είναι, ότι επικοινωνεί μέσω...


SKYPE...
Είναι ο τρόπος επικοινωνίας στο διαδίκτυο, με κάμερες και είναι δωρεάν.

Επικοινώνησε μια φορά με συγγενή της , μας κατάγγειλε, αλλά μετά ... έχασε το  SKYPE, γι αυτό να στείλουμε όλοι τις γνώσεις μας, να βρει άκρη.

Ακολούθησε καταιγισμός αποκαλύψεων στην εκπομπή. SKYPE έχει και η μητέρα του Μουτσινά, που ζήτησε τη διεύθυνση της Μενεγάκη για να τα λένε, μάλλον για τα άστρα, αλλά η Ελένη, είπαμε, έχασε τη διεύθυνση, τον κωδικό, τέλος πάντων κάτι έχασε και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με SKYPE.

Συγχαρητήρια πάντως για την εξέλιξη της Ελένης μας, γιατί στο pamelouketo πιστεύαμε, ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σκάιπ απο το σκιπ.

Καλούμε για επικοινωνία στο messenger την Ελένη, να της εξηγήσουμε γιατί χθες είχε για πρώτη φορά στην ιστορία της εκπομπής της , μονοψήφιο μέσο όρο (9, 7%).

 Και δεύτερο να της πούμε να είναι περισσότερο διακριτική . Οτι δεν πιέζουν δηλαδή  συνεργάτη της εκπομπής της στον αέρα, όπως πριν λίγο, να της πει τι είναι αυτό που τον απασχολεί  και η ενοχλητικότητά της να φέρει την απάντηση: "Σκοτώθηκε χθες ένας φίλος μου"...