Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μαρινάκης : "Τώρα, τι είναι αυτά, ρε;" . Ο εξάψαλμος σε παίκτες και Βαλβέρδε

Εξάψαλμο στους παίκτες του Ολυμπιακού, από τον Μαρινάκη, στη σημερινή προπόνηση. Το pamelouketo εξασφάλισε το κείμενο του εξάψαλμου του προέδρου του Ολυμπιακού στους ποδοσαφιριστέ; και στον Βαλβέρδε:

«Λοιπόν, ακούστε με. Τι με κοιτάς έτσι ρε Φουστέρ;   Μέχρι ...
πριν δυο χρόνια έπαιζες στη Β’ και τη Γ’ κατηγορία της Ισπανίας. Ως τα 26 σου! Είσαι οργανωτής; Όχι. Είσαι εκτελεστής; Όχι. Χώνεσαι στα γκολ; Όχι. Βλέπεις να κόβεις συνεχώς και να είναι ανασταλτικός; Όχι. Κάνεις αφανή δουλειά, λένε επειδή ακριβώς είναι…. Αφανής η δουλειά του! Κάτι που δεν υπάρχει για να φανεί.

 Μα καλά είχαμε έναν αργό κεντρικό χαφ, τον Ντουντού και με έπεισε ο άλλος, που έχει κατεβασμένο το κεφάλι τώρα και έφεραν έναν ακόμη πιο αργό τον Ουρτάδο; Είναι αυτός ο χαφ  κύριε Βαλβέρδε,που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός; Για αυτόν έγινε το σίριαλ το καλοκαίρι;Τώρα, τι είναι αυτά, ρε;

Γιατί γελάς Ζαιρί; Που είσαι εσύ; Το ραμαζάνι πέρασε. Τώρα, τι είναι αυτά, ρε; Ο Ντουντού , το γελαστό παιδί, μόνο με το κινητό παίζεις, φέρνεις ευθύνη στο γκολ της ΑΕΚ, έχασες και το πέναλτι, απαράδεκτο να δίνεις μία και να σουτάρεις τη μπάλα στα πουλιά. Και σύ  Μιραλάς ήταν αγνώριστος, ο Ρόμενταλ κι εσύ τίποτα, άντε γ… με εσένα τι θα γίνει! Θα παίξεις μπάλα ή μία θα παίζεις και την άλλη θα κρύβεσαι;  Έχασες στο ΟΑΚΑ από τον Χριστοδουλόπουλο με τον Μαρίνο, και από τον Καράμπελα με τον Μπερνς!

Στην άμυνα τα μπακ και οι στόπερ δεν με ικανοποίησαν, ο Ποτουρίδης εντάξει μικρός είναι, αλλά που έβοσκε στο γκολ της ΑΕΚ, ανοργανωσιά στην τετράδα πίσω, ο Μπλάνκο ήταν εντελώς μόνος του μπροστά στην εστία! Ούτε στη Γ’ Εθνική δεν βλέπεις τέτοια γκολ! Όλοι είχατε  πάει σαν κοπάδι προς τον Ντιόπ και πίσω ο Μπλάνκο μόνος του! Απαράδεκτα πράγματα. Είναι αυτή αμυντική διάταξη; Οι αλλαγές επίσης δεν τράβηξαν, ανύπαρκτοι. Σε άσχημη μέρα ήταν ο Ολυμπιακός, όμως μπορούσε να έχει το «Χ», κράτα το «Χ» ρε, η ήττα στο τέλος πόνεσε πολύ.

Τώρα, τι είναι αυτά, ρε; Πού πάει και σας φέρνει όλους ο Βαλβέρδε! Τη μία τον Όσκαρ, την άλλη τον αδελφό του Αλόνσο, την άλλη τον Ουρτάδο, ο δε Φουστέρ, τι Φουστέρ ρε παιδιά! Από πότε τα έχει πει ο Αλέφαντος; Α, επειδή είπα Αλέφαντος. Αυτά που  διαβάζω τόση ώρα είναι δηλώσεις του Νίκου Αλέφαντου σήμερα στο ΦΩΣ. Τις υιοθετώ πλήρως και τις βάζω και στο δικό μου στόμα. Κανονίστε. Την άλλη Δευτέρα, δεν αποκλείω να είναι εδώ ο Νικόλας.Τι με κοιτάς έτσι Φούστερ;Τώρα, τι είναι αυτά, ρε;" .