Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

O Μπάμπα Μπούμπα Μπουμσόνγκ

Το pamelouketo παρακολούθησε τον αγώνα Κέρκυρας- Παναθηναϊκού 0-2 , με δύο γκολ του Σ(κ)ισέ στο τελευταίο τέταρτο και σχολιάζει:

 - Πάμε από το τέλος. O Μπάμπα Μπούμπα  Μπουμσόνγκ και Καντέ έκαναν στο 90' , τις γκάφες για χάι λάιτς και σώθηκαν γιατί οι παίκτες της Κέρκυρας, βγήκαν οφσάιντ. Τι "γαλλικά κλειδιά". Απέλαση , κύριε Φερέιρα  και μεταγραφές τον Ιανουάριο.

- Ο Φερέιρα είδε την ομάδα να κωλοκάθεται από την αρχή μέχρι τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο ρεπόρτερ από τον πάγκο είπε ότι ο Πορτογάλος  φώναζε την πρώτη ελληνική λέξη που έμαθε: " Πίεση! ".  Δεν άκουσε καλά.

 Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβλεπε να μην πάει καθόλου καλά η ομάδα του,και φώναζε μπας και συγκινηθούν  οι παίκτες του: "Έχω...
 πίεση, έχω... πίεση". Η πίεση συγκεκριμένα ήταν 19 η μικρή , όσο η φανέλα του Πλεσίς και 26 η μεγάλη  ( Καραγκούνης).Τους άλλαξε και άλλαξε όλο το παιχνίδι

- Θαύμα, θαύμα! Ο  Κατσουράνης  που μπήκε σαν αλλαγή , ήταν ο καλύτερος παίκτης και αξιοποίησε τον Σισέ

- Στην Ελλάδα, λέμε, ότι δεν γελάμε με το ίδιο αστείο. Το λέμε για τον Φερέιρα , που έβαλε τον Δημούτσο,  αλλαγή του  τραυματία Μαρίνου , πριν το ημίχρονο και δεν έβαλε τότε τον Κατσουράνη.

- Αν θέλει ο Ολυμπιακός παίκτες που να χτυπάνε πέναλτι, έχει πολλούς ο  Παναθηναϊκός

- Δεν είπαμε τίποτα για τον Σισέ. Τι να λέμε κάθε βδομάδα;Μόνο απαντάμε στο ερώτημα "Σισέ ή Μιραλάς" : " Ας γελάσουμε" !