Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Μήπως έχει... blog o Σόμπολος και σπάει την απεργία;

Αν χρεωκοπήσουμε θα το μάθουμε από ρώσικο κανάλι;

Αν χρεωκοπήσουμε αύριο ή μεθαύριο,  που πολλά  παίζονται στη Σύνοδο Κορυφής, θα το μάθουμε από .. ρώσικο κανάλι, από την Ντόιτσε Βέλε, όπως την εποχή της χούντας ή από τη φωνή της Αμερικής;

Για μια ακόμη φορά η ΕΣΗΕΑ , έκανε απεργία , μέρα μεγάλων διαδηλώσεων στην Αθήνα. Την άλλη φορά είχαμε ....
τους 3 νεκρούς της Μαρφίν, χθες τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Κωστή  Χατζηδάκης,  με τα αίματα να τρέχουν στο πρόσωπό του, που έγιναν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία της υφηλίου. Εκτός από τα ελληνικά.

Βέβαια  με το διαδίκτυο και τις δορυφορικές, ο κόσμος ψάχνει  και δεν περιμένει να πάει 6 τα ξημερώματα να μάθει όσα έγιναν την προηγούμενη μέρα. Δηλαδή τόσο απλό, η απεργία να γίνει μια μέρα πριν ή μετά, από τις μεγάλες απεργίες που γίνονται κάθε τόσο;

Ας απεργούν τη μια μέρα τα έντυπα μέσα, την άλλη τα ραδιοτηλεοπτικά , αυτή η μεγάλη βλακεία που γίνεται τώρα , δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Αύριο και μεθαύριο απεργούν όλα τα ΜΜΕ, για το χαμό που γίνεται σε όλα τα Μέσα , που οι ιδιοκτήτες έχουν βγάλει κυριολεκτικά τις χατζάρες. Σωστή η απεργία αλλά η ΕΣΗΕΑ, πάλι δεν κοίταξε το ημερολόγιο. Έχει κρίσιμη σύσκεψη στις Βρυξέλλες που θα κριθούν  πολλά ή και  όλα.

 Μια φορά χρεωκοπούμε. Δεν θέλουμε  να  το μάθουμε από ρώσικο κανάλι .  Εκτός αν έχουν  ... ανώνυμο  blog o Σόμπολος ή άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και σπάσουν την απεργία και το μάθουμε από κει !

.Ας μάθουμε λοιπόν και τι  έγινε χθες στην Αθήνα, σε βίντεο από... ρωσικό κανάλι: