Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Το μεγαλύτερο και ωραιότερο " ατέλειωτο πάρκινγκ" σήμερα , μετά τη μεταπολίτευση!

Το πιο όμορφο ατέλειωτο  πάρκινγκ της πόλης
Το όνειρο  είναι πραγματικότητα. Όλη η Αθήνα  σήμερα Δευτέρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να μην έχει κανένας πρόβλημα, που να παρκάρει το αυτοκίνητό του, όταν το οδηγάει.

Το θέαμα είναι μοναδικό  και εντυπωσιακό και τίποτα  δεν κινείται στο απέραντο πάρκινγκ της Αθήνας. Αθήνας. Τα αυτοκίνητα είναι ωραία  ακινητοποιημένα και σχηματίζουν  καταπληκτικές ...
ουρές χιλιομέτρων σε κάθε κεντρικό δρόμο και όχι μόνο, για να μην αδικήσουμε κάποιον  δρόμο.

Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι είναι παντού και δεν μπορεί κανένας κακόβουλος να βρει κάποιον δρόμο ελέυθερο, ώστε να χαλάσει το θέαμα.   Όπου και να κοιτάξεις τα αυτοκίνητα σχηματίζουν   μοναδικές ουρές χιλιομέτρων, σχηματίζοντας έτσι ένα πανέμορφο κυκλοφοριακό χάος.

Το ωραιότερο χάος  σχηματίζεται αυτή την ώρα στη Λεωφ. Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα,στο ύψος των γραφείων  του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη, όπου οδηγοί που έχουν φρακάρει υπέροχα απέξω, φωτογραφίζουν τα γραφεία.

Στην Ποσειδώνος, στην Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στην Μεσογείων, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου αλλά φυσικά και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στον Κηφισό, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, αφού οι οδηγοί είναι ακινητοποιημένοι επί 3 ώρες σε διάφορα απέραντα πάρκινγκ  και σε λίγο θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σοβαρά προβλήματα και στην Αττική Οδό όπου σχεδόν όλα είναι ακινητοποιημένα , στο ωραιότερο ίσως ατέλειωτο πάρκινγκ της πόλης, και έτσι δεν περνάνε από τα διόδια και γλιτώνουν το αντίτιμο.

Όλη η Αθήνα διαδηλώνει σήμερα στο ατέλειωτο πάργκνγκ και μπορούμε να το περιγράψουμε σαν το
πολυπληθέστερο ατέλειωτο πάρκινγκ μετά τη μεταπολίτευση.