Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Καπουτζίδης: Από τον " Τηλεβόα" στο " Τηλεάστυ"

Πολύς λίγος είναι ο χρόνος για να   κινδυνεύεις να γίνεις ρόμπα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν δύο χρόνια , έκανε στο "Πάρα Πέντε" , ένα "δικό του"  κανάλι μέσα στο σήριαλ  τον  "Τηλεβόα"  που σατίριζε με έξοχο τρόπο, τα πρωινάδικα και όλα τα εις -αδικα προϊόντα της τηλεόρασης.

Σήμερα ήταν αυτόκλητος καλεσμένος στο....

 "Τηλεάστυ" , στην κυριότερη ίσως εκπρόσωπο της τηλεόρασης που σατίριζε άγρια και λοιδωρούσε. Στη Μαρία Μπεκατώρου, που είναι παίκτρια στην εκπομπή- πανηγυριάκι του Μέγκα που παρουσιάζει και είχε αυτοπροσκληθεί αν έπαιρνε δεκάρι η παρουσιάστρια - σύμβολο.

Η παρουσία Καπουτζίδη , με..τηλεβόα, μεταδόθηκε σε όλα τα κανάλια. Απέκτησε το χαρακτήρα διακαναλικής συνέντευξης πρωθυπουργού  και  άνω. Έγινε σύνδεση του Μέγκα ( σιγά μην το άφηναν!)  με την εκπομπή  Φαίης  και Γιώργου -χταπόδι  , ενώ ο Γιώργος - σουπιά, χαριεντίζονταν. ( τους χαρακτηρισμούς , τους έχουν κάνει οι ίδιοι).

Δεν έχασε και ο ΑΝΤ1 , και όπως διαβάσαμε , έκανε ζωντανή σύνδεση με το θέαμα. Το Σταρ, πιο σοβαρό, δεν διέκοψε το πρόγραμμα για την έκτακτη είδηση. Ο Καπουτζίδης έχει κατσικωθεί κάνα δυο ώρες τώρα και δίνει, όπως λένε οι τίτλοι " μια συνέντευξη, χωρίς ταμπού"